היי..שבת שלום לכולם!

DANAQ32

New member
היי..שבת שלום לכולם!

אני "רווקה" כמעט 3 שנים, לאחר 11 שנות זוגיות.. האמת היא שעד לאחרונה מאוד נהניתי מהחופש..ואני לא מוכנה לוותר עליו כ"כ בקלות אבל!!! מצ'עמם לי.. פאקינג יום שישי בערב, ואין עם מי לצאת... כל החברות שלי נשואות שמקבלות פס מהבעל בקושי פעם בחודש ואני משתגעת!!! מצ'עמם לי!!! זהו, סתם רציתי לצעוק את זה בשקט כדי לא להעיר את השכנים... אוף

ברוכה הבאה דנה...

אם את מחפשת לצאת נסי להרחיב את מעגל החברות ע"י חוגי חברים וכו'.... גם אני לא מוותר על החופש שלי מהר ולא כי אני לא רוצה זוגיות...יש לי רק מישהי אחת בלב. שתהיה שבת נעימה.

DANAQ32

New member
תודה על התגובה

בחצי השנה האחרונה ביליתי המון והייתי בתקופה של קרחנה.. ואני אוהבת את זה... אממה... "מחקתי" מישהי שאיתה הייתי יוצאת המון, ממעגל החברות שלי וכל השאר כפי שכתבתי נשואות.. איפה מוצאים חברות חדשות? לגרושות תמיד יש את התירוץ של אין לי כסף לבייביסיטר. ורווקות? איפה הן ? הלללווו??? אתן שומעות??? anybody?

ש חף

New member
מוכר לי

אבל בשנתיים האחרונות זה לא מפריע לי כי אני נורא עסוקה ואין לי כמעט זמן להצ'תעמם וגם קצת נמאס לי מה "קרחנה"... איפה מוצאים חברות רווקות???? אין לי מושג יש לי מעט כאלה (גם רווקות וגם פנויות)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי...................

מקווה שתהיי כאן עימנו הרבה זמן

DANAQ32

New member
ישששששש

כשכבר אמרתי נואש... וראיתי איך אני והפוך נבלה ביחד בשינה עמוקה, הכל השתנה ואני בדרך החוצה לעוד ערב של כיף.. נשיקות לכולם, נראה לי שגם פה יהיה לי כיף

למעלה