היי, שאלת עיקור-

misplaced

New member
היי, שאלת עיקור-

חברה רוצה להעביר לי את חמוסתה מאחר והיא עומדת לעזוב ללימודים בחו"ל החמוסה זקוקה לעיקור, רק שלנו יש בבית 2 חתולים שזקוקים לסרוס ועיקור [מתוך 4 אסופי רחוב] ואפילו עם זה יש לנו בעיות מימון... השאלה היא כמה עולה עיקור חמוסה... כולי תקווה שנמצא וטרינר שהוא גם טוב וגם טוב לב ויעשה לנו מחיר מצילי חיות לכל ה3
תודה! וימועולה

Sweet Fantasy

New member
היי ../images/Emo13.gif

עולה כמו עיקור חתולה.. ההבדל הוא שצריך וטרינר שמתמחה בחמוסים (או כזה שמטפל בהם לא מעט שנים ויודע מה עושה) אם תעקרו 3 יחד לדעתי כן יעשו לכם הנחה. אבל לדעתי תבדקי עם עמותה כלשהי במסגרת מבצע עיקור סירוס, כמה יעלה עיקור של 2 חתולות ,ובנפרד אצל וטרינר מומחה עיקור החמוסה, ואצל אותו אחד גם עיקור של שלושתן יחד, תראי מה יותר זול.

Sweet Fantasy

New member
וסתם תהייה

אותה חברה שעוזבת את החמוסה שלה, לא חושבת שהמיני' שהיא יכולה לעשות זה חסד קטן לך שעושה לה טובה ולחמוסה ה"ננטשת" ולשלם על עיקורה לפניי?

misplaced

New member
היי,

כמו שעניתי לפאר- ברור שאלך למי שמבין בחמוסים!! והיא נאלצת למסור את החמוסה בגלל שאין לה כסף וזמן לטפל בה כי היא בגיל בניית החיים אז היא לוקחת אחריות ומחפשת לה בית טוב שמבין ומכיר חמוסים...

Sweet Fantasy

New member
שיהיה לה בהצלחה

אם כך טוב שכך, עם כל הכבוד הייתה צריכה לחשוב על זה לפני שבחרה להכניס בעל חיים שכל חייו תלויים בה. אבל ז הלא הנושא אז שכחי מזה

latch

New member
סביבות 350

לבחור בוטרינר שמטפל בחמוסים וביצע עיקורים כאלה בעבר. מה הגיל של החמוסה? אם היא מתחת לחצי שנה, יש לך עוד זמן. שנה מינוס חודשים-שלושה? למהר כי היא כבר מאוד קרובה לייחום, ואולי אפילו כבר התייחמה. אני רוצה להאמין שלסירוס/עיקור משולש רוב הוטרנרים יעשו לך את המחיר הכי טוב שהם יכולים

בקשר לעיקור\סירוס ....

ראשית ערב טוב ושבוע מעולה לך רצוי ביותר לעקר אותה על ידי וטרינר שבאמת מתמחה בחמוסים וחיות אקזוטיות... באשר לחתולים שברשותך ראיתי שיש בר"ג וטרינר שמצבע סירוסים\ עיקורים במחיר מסובסד לחתולי רחוב אם באמת תעקרי\תסרסי את שלושתם במקום אחד תקבלי הנחה.. מבחינת מחירים סירוס\עיקור נע בסביבות ה 500-500 שקלים. אם תרצי אני יכול להמליץ לך על וטרינר מעולה ( אחד הטובים בארץ) בכל מה שקשור לחמוסים, בנוסף על כך אני אוכל לדבר איתו לסדר לך מחיר טוב על הטיפולים אצלו ( אני מטפל אצלו בכל משפחת החמוסים שלי). בנוסף על כך אם תרצי אני יכול תמיד לעזור או לייעץ לך בכל מה שקשור לחמוסה מבחינת טיפול, מזון וכל מה שקשור לזה. שמי פאר ואשמח להיות לך לעזר .. את יכולה להגיב מעל גבי המסרים פה או בכל דרך שתמצאי לנכון המשך ערב טוב.

misplaced

New member
תודה פאר ../images/Emo13.gif

כבר גידלתי חמוסים, ועבדתי בחנויות לחיות כך שאני מכירה את התחום אבל בטוחה שפחות ממך, אז במידה וניקח אותה בהחלט אשתמש בך
בחמוסים ובחיות האקזוטיות שהחזקתי במהלך השנים טיפלתי במרפאה ברחובות שמתמחה בהם, לצערי החמוסה שהייתה לי לא עוקרה - שודחה לזכר אבל כנראה שאיחרתי והיא סבלה מאנמיה, קיבלה עירוי דם שלא נקלט ונפטרה לי בידיים
זה היה לפני הרבה שנים ועד עכשיו אני בוכה בכל פעם שאני נזכרת בזה ומאז לא היה לי אף חמוס והבנתי ש"לתת להם פעם אחת" לחוות את עניין הזיווג זו טעות... בנוגע לחתולים- את שני הזכרים הבוגרים שלנו סרסנו ב400 ש"ח אצל וטרינר מקסים שידע שאנחנו מצילים הרבה חיות מהרחוב ובא לקראתנו. תמיד אפשר למצוא כאלה... בעיריות הם לרוב חותכים אוזן ומדובר בחתולה נכה וחתול עיוור... הייתי שמחה שלפחות ישארו להם אוזניים
הבעיה העיקרית שלנו היא שאנחנו גרים בדירת חדר וחצי עם 4 חתולים וכלבה... אז יש כאן דיון בוער באשר לתוספת חמוסה שכוללת כלוב, צורך בעיקור ועוד פה להאכיל... המון תודה! ושבוע נפלא!

Sweet Fantasy

New member
ג'וזי, לא?

בקשר לחמוסה, חשוב קודם כל לעקרה. אחכ במידה ולא יתאפשר תוכלו למסור אותה בתמורה לעלות העיקור. שיהיה בהצלחה

misplaced

New member
כן ../images/Emo10.gif ולצערי לא נוכל לקחת את החמוסה

הדירה גם ככה פיצית ומפוצצת חיות... 4 חתולים ב40מ"ר זה לא מצב טוב... בעיקר ששניים צריכים עיקור וסרוס ואחד מהם זקוק גם לניתוח עיניים וכסף זה ממש לא משהו שיש לנו בשפע.

למעלה