היי, שאלות על נהיגה...

birka

New member
היי, שאלות על נהיגה...

אוקיי, יש לי חוברות מ-2003, הבנתי ממישהו ששאל שעדיף לחדש...? יש לכם דרך טובה ללמוד את העניין הזה של התאוריה (אני לא ממש מסתדרת עם ספרים..) ראיתי שיש תוכנות לפלאפון וכל מיני שטויות יש משהו שבאמת שווה משהו? או שזה סתם יקר? עצות, הצעות וכו'... שבוע הבא אני אמורה לגשת לתאוריה בהנחה שאני אזכור הכל עד אז. תודה לעוזרים! ריקי.

ChilD SouL

New member
עצתי...

רצוי ללמוד מספר מעודכן. אולם אין הרבה שינויים אני משערת, אבל עדיין - רצוי מספר חדש. אני לא יודעת לגבי כל מיני תוכנות או שטויות ששולחים לנייד, אבל אני כן ממליצה לך לשבת עם הספר, זה באמת לא כ-זה קשה. את יותר צריכה להבין דברים מאשר לזכור, כי בסופו של דבר אלו דברים שישמשו אותך בהמשך הנהיגה, בין אם זה בשיעורים או כשכבר יהיה לך רישיון. עוד דבר שיכול לעזור לך אולי זה לשלב לימוד לתאוריה יחד עם שיעורי נהיגה. ככה שאת מה שאת קוראת בספר על יבש - תחווי על רטוב בכביש ואולי כך זה יקלט לך יותר טוב בראש. + תעשי את כל החוברת מבחנים\שאלות ותבדקי איפה הצדדים החלשים שלך ועליהם תחזרי. + אם נושא המנוע\חשמל וכו' כבד לך - את יכולה לבקש מאבא\דוד\בנדוד\ידיד או כל בנאדם שמבין עניין בדבר להסביר לך ולהראות איפה כל דבר נמצא - שוב, בשביל שלא רק תלמדי את זה על יבש אלא תראי איך זה פועל על רטוב.

דבר נוסף,

תתמקדי היטב בתמרורים. זה מאוד חשוב לנהיגה עצמה, וגם במבחן זה תופס מקום מרכזי. בד``כ רוב השאלות הן על תמרורים.

דבר נוסף,

תתמקדי היטב בתמרורים. זה מאוד חשוב לנהיגה עצמה, וגם במבחן זה תופס מקום מרכזי. בד``כ רוב השאלות הן על תמרורים.

aviGODFATHER

New member
אני למדתי מהתוכנה...

התוכנה נקראת "נהיגה נכונה 2004" (נראה לי שגם יצאה גרסה חדשה יותר אבל גם 2004 יהיה מעודכן ברובו). יש הסברים ממש נוחים, עם אנימציות ותמונות ככה שזה הרבה יותר נחמד ונוח מהספר. כמו שהמליצו לך כבר למעלה - מומלץ מאוד להתחיל את הנהיגה המעשית לפני שניגשים...

birka

New member
סבבה! תודה

דווקא עם מנוע יש לי פחות בעיה (אני עובדת בשירות לקוחות של רכבים... קצת הזוי)

למעלה