היי, שאלונת קטנה..

LiL A

New member
היי, שאלונת קטנה..

אז ככה, תודה לאל קיבלתי מיונים לחיל חינוך (כמה ששמחתי...) ואני רוצה ללכת למשקית הוראה, אני ממש ממש רוצה את זה אז אני רוצה להתכונן למיונים, יש פה מישהו שיוכל להגיד לי מה כוללים המיונים?? תודה :)

היי! כנסי... :)

גם אני ממש ממש רציתי מיונים לחיל! וקיבלתי... אומנם רציתי להתקבל למשו אחר בהתחלה, אבל בסוף יום המיונים- החלטתי שאני רוצה להיות מש"קית הוראה! חיחי וגם את זה קיבלתי בסוף...
אז ככה, יש כאן כל מיני מאמרים- את הראשון כתבתי... שאת יכולה להסתכל בהם- ולהבין קצת מה עושים. לפי דעתי אין בכלל מה להתכונן, את צריכה לבוא הכי טבעי שאת יכולה... בלי המון רוח מסביבך.... ואין מה לנסות לעבוד עליהם- כי הם מכירים וקולטים מהר מאוד בנות שעושות פוזות- ולא אמיתיות....
מיון לחיל החיוך והזוהר
כל מה שרציתם לדעת על חיל החינוך בעקרון אלו רק שניים- את יכולה ומוזמנת להכנס למאמרים- ותחת הכותרת- חיל החינוך- להכנס למאמרים שלהם- ולרוק ולעיין בכל הנוגע לחיל... :) חוצמזה שביום המיון את נבחנת לכלל התפקידים של החיל [אלא אם כן לא קיבלת את כולם במנילה ואז זה כבר משו אחר..] בכל מקרה הם מתחייבים לתת לך- אם התקבלת כמובן- את אחד התפקידים מ-1 עד 3 שסימנת בסוף היום. הם משתדלים לתת את ה-1 כמובן.... בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה מותק!!!!!
ואם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לשאול... אולי אני לא אדע לענות על כולן, אבל יש פה מספיק אנשים שיודעים..
מור.

למעלה