היי ...שאלה

היי ...שאלה

יש פה מישהו שהולך לסיבוב ההופעות שהיא מופיעה בו עכשיו? יש מישהו במקרה להופעה במינכן?!

pringles1

New member
בדיוק אתמול שלחתי הזמנה

והיום אמורים להזמין לי את הכרטיסים אבל להופעה בברלין לא מינכן... ד"א שאלתי כמה נרשמו ואמרו לי ש-3 בנות (אמא, בת ודודה חחח
) אני הולכת עם אמא שלי- טיול לפני גיוס
בדיוק חודש לפני זה יוצא איזה מזל שלא קרוב יותר...

pringles1

New member
כרגע כן ../images/Emo9.gif...

אני מקווה שלא יהיו שינויים מהחברה הכוונה (כי אין מצב שאני אבטל או משהו חחח...)

pringles1

New member
בואו כולם אם ירשמו 15 אנשים ומעלה

אז יצא מדריך מהארץ איתנו ויהיו הסעות וכאלה...

pringles1

New member
מה זה משנה ברלין או מינכן?

אם כבר יש טיסה מאורגנת לברלין אז ברור שעדיף את ברלין... איפה ראית על מינכן?

shakira5

New member
האמא,הבת והדודה זה אני,דודה שלי ו..

אמא שלי...חחח...אנחנו טסות לברלין ב-26.1 להופעה...חח...אולי ניפגש בהסעה כי אמרו לי שזה עם הסעות למקום וזה...איזה כיףף....איך אני מתרגשתת..חיחי...

pringles1

New member
יאא איזה יופי!!! אז בטוח נתראה גם ב

מלון נהייה ביחד!!!! יוואו איזה כיףףף!!! ואמא שלי חשבה שהיא תהייה האמא היחידה שם (מסכנה אני מכריחה אותה חחח)... בת כמה את???

shakira5

New member
את בטח תתבאסי כי...

אני רק בת 13....אבל אנחנו נוכל לדבר ולהחליף חוויות....אני בטוחה שאם את הולכת להופעה שלה אז את מעריצה ענקית שלה...בדיוק כמוני בעצם..חיחי...ככה שיהיה לנו המון במשותףף...חח...תגידי...איפה את יושבת..איזה מקום את באולם יעני...? תעני לי ונשמור על קשר עד המופע...יהיה כל כךך כייףףף....איזה כיף יהיה...חח...יאללהה...שלחי תגובה...ביי ביי.!

pringles1

New member
לא מבאס למה שיבאס?

אבל איזה באסה רון התקשר אלינו היום ואמר לנו שאין מקום במלון שאתן רשומות בו אבל נהייה בקשר באמת בשביל ללכת ולחזור למופע ואפילו בערבים ביחד נראה כבר בכל אופן תני לי במסר את האי סי קיו שלך כי אי אפשר לדבר על זה ככה בפורום זה מפריע... או שתכנסי כבר אליי- 207743843

shakira fan

New member
../images/Emo207.gif

סוף סוף הגיע!!!! קניתי היום את דונדה אסטן לוס לדרונס!!!! זה הגיע לחנות דיסקים הזאת בסנטר!!! איזה כיף עכשיו נשאר לי רק עוד 3 כדאי שיהיה לי את כל הזיסקים של שאקי
מאושרררתתת!!!!!

למעלה