היי שאלה

fairy monster

New member
היי שאלה

טוב אז ככה אני מחפשת שם של שיר שהושמע בבובה פראית הרבה פעמים אני כמעט בטוחה שזה של גילדה וזה היה מלא פעמים אחד מהפעמים היה שמילי רקדה דיסקו זה שיר קיצבי כזה וואי אני יודה לכםםםםם ,ועוד שיר מחיים שלי בםפרקים המתקדמים שמרטין ומוניטה התנשקו ובדיוק קוני ראתה אותם וחלף לה העיוורון תודה מראש....... חולהההההה על נטי ופאקו יפים שלי חתיכיםםםםםם הכי מהמממים ביחד!

katan007

New member
וואי אני לא יודעת

אני אבדוק את זה אני רק יודעת שבבובה פראית זה היה הרבה בדיסקוטק שלהם אוף באסה איך אני אדע????????? אגב מישהו ראה את הסרט של נטי?..?

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifוואי אני יודעת למה את

מתכוונת.. אין לי מושג איך קוראים לו..אני אנסה לחפש לך

hana02

New member
נדמה לי שאת מתכוונת לשיר

fuiste של gilda לינק להורדה: http://www.megaupload.com/?d=1RMRYYIT ובחיים שלי איזה פרק זה?

katan007

New member
לא זה לא השיר לצערי

השיר הזה שנתת לי של גילדה היה רק בחיים שלי .... ואני מחפשת שיר שהיה בבובה פראית ובחיים שלי זה היה בדיוק שקוני גילתה שהיא לא עיוורת ותפסה את מרטין ומוניטה מתנשקים תודהההה

hana02

New member
השיר הזה של גילדה יה גם בבובה פראית

בכל מקרה באיזה פרק קוני תפסה את מרטו ומונו מתנשקים?

דפנושית

New member
אולי זה..

NO ME ARREPIENTO DE ESTE AMOR? בדקתי עכשיו בפרק שבו קוני מגלה שהיא רואה, ותופסת את מרטין ומוניטה מתנשקים, ויש בכלל שיר אחר, לא של גילדה=/

katan007

New member
אוקיי זה בפרק 156 בחיים שלי

אז מה זה השיר שרשמתן לי?.? והשיר של גילדה בבואה פראית אין לי שמץ איזה פרק בעייתי תודה בנות שאתן עוזרות

fairy monster

New member
תודה רבה וואי איזה כיף

אגב אני יודעת שהשיר בפרק 156 לא של גילדה התכוונתי שהשיר שאני מחפשת שבבובה פראית הוא של גילדה ואותו עדיין לא מצאתי תודה בכל אופן של התשובה לשיר שבפרק 156 בחיים שלי תודה גם לחנה על הלינק!

למעלה