היי!! שאלה..

מ י ז

New member
היי!! שאלה..

ראיתי באתר שמישהי דיברה על שיטת RAD (אם זכור לי נכון...) מה זה השיטה הזאת? ומישהו יודע אם היא בכלל מומלצת?

leiny85

New member
מנסה לענות...

RAD - ROYAL ACADEMY of DANCING מה זה RAD? מדובר בשיטה בריטית ללימוד בלט קלאסי. כמובן שיש חלוקה לרמות (GRADE 1, GRADE 2... יש עוד כמובן), ובסיום כל שנה יש אפשרות לגשת למבחן. לומדים במהלך כל השנה מערך שיעור קלאסי (בר, אמצע, ריקוד) וכן חלק אופי קצר (CHARACTER) ברמות המתקדמות יותר יש גם פוינט. האם היא מומלצת? אין לזה תשובה אחת, כמובן. אישית למדתי איתה בערך עד כיתה י'. לא מאוד נהניתי ממנה, אבל גם לא סבלתי הבעיה שלי היא שהתרגילים קבועים למשך שנה שלמה
מצד אחד זה נותן לך אפשרות לא לחשוב על לקלוט את התרגיל בכל שיעור מחדש אלא להתרכז בשיפור הביצוע משיעור לשיעור. כך, כשמגיעים לסוף השנה - התרגילים כבר מאוד מלוטשים. מצד שני- לדעתי זה קצת מנוון אותך שכלית... אני מעדיפה שכל שיעור מחדש יהיו תרגילים חדשים שאני אצטרך גם לקלוט מהר, וגם לבצע היטב. ככה זה גם פחות משעמם
נראה לי שהיא לא רעה לגיל צעיר (נותן אפשרות להתמקד בצד הטכני), אבל בשלב מסויים צריך להתחיל לעשות שיעורים חופשיים/פתוחים - כי אחרת אני לא רואה איך אפשר להסתדר באודישן שבו מראים לך קומבינציה ומצפים שתלקוט ותבצע. עוד שאלות? לעוד פרטים את יכולה להציץ באתר של הRAD.

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif

אני אומרת- לטאגליינס

the mush

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד..

אני אישית, כל חיי לומדת בRAD, ומאוד נהנת... אנחנו לא כ-ל השנה עושים את אותם תרגילים, יש ימים שיש לנו שיעורים חופשיים ואז עושים דברים אחרים.

תשובה ../images/Emo13.gif

הייתי ב-RAD שיטה מאד ממולצת שפיתחה לי את הגוף יוצא מן הכלל!!!!!.. רק חבל שבסוף הבוחנים מחו"ל לא באו לפניי 3 שנים בגלל המצב בארץ שהיה.
ומאד התבאסתי..אבל קיבלתי תעודה והכל! זאת שיטה שאת לומדת כל השנה בלט בסוף השנה באים בוחנים מחו"ל..

למעלה