היי, שאלה

• פותח הנושא shul
  • פורסם בתאריך

shul

New member
היי, שאלה

שלום, יש לי שאלה, זו הפעם השניה שאני חולמת את אותו החלום, לא שגרתי כלל, יש לציין, אני בת 28, ובחלום, אני מתגייסת שוב לצה"ל, רק אני מכל החברים שלי, ובחלום אני שואלת את עצמי, למה רק אני הרי כבר התגייסתי בעבר, למה אני שוב צריכה לעבור את אותו התהליך, ולמה רק אני ויש לציין כי בחלום אני בגילי הנוכחי ולא חזרתי לגיל 18, מאד מעניין אותי לדעת מה משמעות החלום הזה, מה מסמל החלום הזה, מה אני צריכה להבין ממנו, אם בכלל, תודה מראש על תשובתך הכנה, שולי

Iron-Maiden

New member
מוכר מאד

יש לי הרבה מאד מידע בדיוק על החלום הזה (כן, תתפלאי, את לא היחידה). אמנם אני לא חולם אותו, אבל תרשי לי לומר לך שתקופתך בצבא לא הייתה לך נעימה - זה בתור פתיח. את לא מאותן נשים שנהנו מהשירות הצבאי שלהן (ויש כאלה). אם תרצי לדעת עוד על החלום אשמח להוסיף.

shul

New member
תגובה

אני מוכרחה לציין כי אני ממש לא מסכימה איתך, השירות הצבאי זכור לי כתקופה יפה מאד ועד גיל 24 הייתי מוכנה לחזור לשם, אני דווקא מייחסת את זה להתחלות שלא איפשרתי לעצמי בגיל 18-20, שולי תודה על ההתיחסות

לפי דעתי

אולי יש לך תחושה של החמצה כלשהי ואת רוצה לקבל הזדמנות שניה לתקן או לעשות את המיטב בנושא מסויים, אולי בקשר לצבא וייתכן שבקשר למשהו שמטריד אותך עכשיו. לדעתי בחלום היית בגיל הנוכחי ולא שוב בגיל 18 כדי לקבל פרספקטיבה שונה על המצב שבאה עם הגיל ובמרחק של זמן.

בחזרה לצבא...

היי שולי, חלומך מרמז שאת מרגישה עומדת במקום ביחס לחברייך. בחלומך את חוזרת לתקופה מוקדמת יותר בחייך, כנראה שהתקופה בה את נמצאת היום, מזכירה לך את אותה תקופה עם כל הטוב והרע ביחד. בכל מקרה, מדובר בתקופה השייכת לעבר, ואת כאילו ומשחזרת אותה, בעוד שחברייך ממשיכים קדימה, ומתמודדים עם בעיות המתאימות יותר לגיל הנוכחי(כמו למשל: חתונה....). עוד החלום מרמז, על תהליכים פרוצידורלים שאת נאלצת לעבור לאחרונה. תהליכים המעיקים עלייך וגורמים לך לחשוב שרק את עוברת אותם...... חלומות פז, רואה בכוכבים.

JFK1

New member
פתרון החלום לSHUL

שלום לך חלומך עלפי כל הסימנים הוא פועל יוצא של האירועים הביטחוניים שבהם אנו שרויים. אם תביטי בפורום תגלי שאלות דומות של משתתפים על אסונות משפחתיים פיצוצים וצבא. יתכן שהיקמת כבר משפחה וגם אם לא יש בך חשש פנימי מהבאות שמעלה לך אסוציאציות של התגיסות לצבא . באמת בחלום הדבר נראה לך מוזר אבל בחיבור עם המציאות התמונה נראית ברורה יותר. התבונני היטבבפיתרון ותראי את נכונותו. בברכת כל טוב J.F.K

רות נ

New member
לדעתי

שלום לך לדעתי רק את לא סימת משהוא בגיל ,18 וכל חבריך סימו, אולי מבחן בגרות במקצוע מסוים ?אולי משהוא אחר שמתריד אותך שלא התנסת בו בגיל 18 וכולם התנסו ?

למעלה