היי! שאלה....

היי! שאלה....

אני אתמול גיליתי שאחת מבנות הכיתה שלי חולה בסיסטיק פיברוזיס, אני יודעת שזה קשור לריאות...אבל אני לא בטוחה, מישהו יכול להסביר לי מזה? אני ממש לא רוצה להישמע בורה, אבל אני באמת רוצה לדעת במה מדובר! תודה רבה,

ציפלה

New member
לדובדבן

כל מה שתרצי לדעת על סיסטיק פירוזיס ועוד. תוכלי למצוא באתר הבית של איגוד CF WWW.CFF.ORG/IL בהצלחה דליה אור

לדובדבן שלום

אני מאמינה ששאלתך נובעת לא מסקרנות סתם אלא מתוך עיניין בחברת כתתך ועל כן אני עונה לך תשובה זו. סיסטיק פיברוזיס היא מחלה מאוד מגוונת, ושונה מאוד מאדם לאדם. קריאה באתר, כמובן תלמד אותך הרבה על המחלה, אך מעט מאוד על חברתך. מה דעתך לפנות לאותה חברה, לספר לה ששמעת על מחלתה ושאת מעוניינת לשמוע יותר פרטים על המחלה. אם אתן חברות, זה רק יוסיף מימד לחברותכן, ואם אתן לא מקורבות, ייתכן שתגלי חברה חדשה. בכל מקרה, להבין מה קורה לחברה שלך ניתן רק באמצעותה - אם היא מסכימה, כמובן. אשמח אם לעדכני אותנו...אגב, בת כמה את? שבוע טוב ריקי

ריקי...

אנחנו ממש לא חברות, היא רק מהכיתה שלי...היא עברה לכיתה שלנו לפני שבוע... אני בת 15. תודה על הכתובת לאתר...

shuki mazuz

New member
לדובדבן...

היי דובדבן, אשמח מאוד לעזור לך, תוכלי לשאול אותי שאלות,ועוד. אני אחד שמכיר מה זה לחיות עם סי.אף בבית-הספר, וכמה זמן לא סיפרתי לחברים שלי שאני חולה. בקיצור תוכלי לשאול אותי כל דבר. ממני שוקי

למעלה