היי! שאלה -

shefaor

New member
היי! שאלה -

עד כמה זה חשוב שלקוח יהיה confirmed by paypal? מישהי שילמה לי בפייפאל, אך היא לא "מאושרת" (confirmed) זה ממש חשוב? תודה!

כן

אם זה לא מאושר, בתוך החשבון של פייפאל, אז הכסף לא עבר. אבל, אם לא קיבלת מייל מפייפאל שמאשר את העיסקה, זה לא אומר שהכסף לא עבר, לכן, חשוב לבדוק באתר פייפאל. אם זה לא קונפירמד/מאושר, אז תלוי איך היא שילמה או מעבירה את התשלום, תבדקי מה רשום שם.

efiwarsh

New member
זה לא קשור לכסף.וזה לא בהכרח מהוווה בעיה. אם

הכסף עבר בפייפאל וקבלת הודעה שהכסף עבר אז זה לא משנה אם הלקוח "מאושר"או לא.

shefaor

New member
או.קיי. כתוב לי

שהתשלום complite ובקשר לצורת תשלום כתוב : Express Checkout Payment Received (Unique Transaction ID XXXXXX פשוט היא גם ביקשה EMS ושילמה לאחר ששלחתי לה בקשה לתשלום נפרד. שם היה כתוב: xxxx has not yet confirmed their financial identity by completing the PayPal Verification process required by their country of residence. The Verification process is a way for PayPal to gain additional proof of a member's identity in conjunction with our own authentication methods, and increases the security of our payment network for everyone. הסכום התקבל. אז זה בכל זאת בסדר שהיא unverified?

efratjewelry

New member
רוב הקונים שלי הם unverified אבל האם פייפאל

האם פייפאל כתבו שהכסף התקבל וזה OK לשלוח? בדרך כלל קונים שפותחים את האטסי שלהם ביום הקניה הם unverified או אולי אם אין להם חשבון פייפאל והם משלמים בכרטיס אשראי לפייפאל

shefaor

New member
כן,

פייפאל כתבו שזה בסדר לשלוח, מצד שני הם כתבו מה שהעברתי בהודעה הקודמת שלי (שזה יותר בטוח עם verified buyers) לכן תהיתי. אני צריכה לשלוח לה היום את הטבעת מפני שהיא דיי לחוצה עליה והזמינה ב EMS מידת הטבעת נראית לי דיי מוזרה - מידה 4... אתן כצורפות ודאי יודעות שזו מידה ממש קטנה - לזרת אפשר לומר, וגם - לא של כולן...

milshake

New member
זה לא משנה בכלל

הקטע של ה-verified. לא עקרוני לך. אם הכסף אצלך הוא אצלך.

למעלה