היי שאלה

lielme

New member
היי שאלה

היי קוראים לי ליאל ולמרות גילי הצעיר אני ממש אוהבת את קוויi באיזה שנה הם הפסיקו את סבב ההופעות שלהם לפני שפרדי נפטר?. מתי היתה ההודעה האחרונה שלהם בקיצור.. ואם יש לינק להופעה ביוטיוב אני יודה.. תודה מראש

Teo Toriatt

New member
בתשעה באוגוסט 1986

ההופעה האחרונה הייתה בנוורוורת' פארק בתשעה באוגוסט 1986. אין צילום רשמי של ההופעה כי מישהו שכח להכניס קלטת למכשיר הצילום (באמת!). ישנו צילום חובבים באיכות בינונית שמסתובב באינטרנט. ההופעה המתועדת רשמית האחרונה היא וומבלי המפורסמת שהייתה ההופעה הלפני אחרונה. לגבי לינק: http://www.youtube.com/results?search_query=queen+knebworth+park+1986&search_type=&aq=2&oq=queen+kne ההודעה האחרונה הייתה ההודעה הרשמית מה23 לנובמבר 91 על זה שפרדי חולה איידס. 24 שעות אח"כ הוא נפטר.

lielme

New member
כן לגבי מותו אני יודעת

עם ההצהרה והמוות עצוב ממש

lielme

New member
עוד משהו מעניין אותי...

מה עשה ג'ון דיקון אחרי שפרש מהלהקה? ואם הוא הופיע מידי פעם בעיתונות או בטלויזיה?

khammel

New member
ג'ון משקיע את זמנו בבית עם המשפחה (6 ילדים)

לא מזמן רצו ברשת תמונות שלו מחתונה של אחד מילדיו. בשנה שעברה הוא חתם על תמונה למועדון המעריצים, אבל זה כל הקשר שיש לו היום עם הלהקה. טוב, זה וצ'קים על תמלוגים.

lielme

New member
עוד שאלה

תמיד צצות לי עוד ועוד שאלות.. הקטע הזה עם איברהים ומוסטרה זה שיר או סתם קטע שפרדי עשה בהופעות? ואם זה שיר איך קוראים לו ובאיזה דיסק הוא נמצא? תודה :)

למעלה