היי שאלה למה למייקל וללינק אין את אותו שם המשפחה? אחד מהם מאומץ? אני לא זוכרת
G grace00 New member 3/11/08 #1 היי שאלה למה למייקל וללינק אין את אותו שם המשפחה? אחד מהם מאומץ? אני לא זוכרת
J Jessica L New member 5/11/08 #5 עוד שאלה... יש למישהו מושג באיזה פרק זה היה שהראו את הפלאשבק של מייקל עם הפסיכיאטר? בעונה הראשונה באחד מהפרקים הראשונים... שמישהו הסביר לשרה על ה"מחלה" שיש למייקל... (שיש לו הסתכלות שונה על חפצים ומה שמסביבם), אני מקווה שזה מצלצל למישהו..
עוד שאלה... יש למישהו מושג באיזה פרק זה היה שהראו את הפלאשבק של מייקל עם הפסיכיאטר? בעונה הראשונה באחד מהפרקים הראשונים... שמישהו הסביר לשרה על ה"מחלה" שיש למייקל... (שיש לו הסתכלות שונה על חפצים ומה שמסביבם), אני מקווה שזה מצלצל למישהו..
א אשדוד בראש New member 5/11/08 #7 אני יודעת על מה אתה מדבר, זה נמצא בפרק 9 ששרה הולכת לחקור קצת על מייקל וניא נפגשת עם מומחה. כאן בעצם מתחיל סיפור האהבה להתחזק כי שניהם עם בעיות אישיות ותמיד עוזרים לאחרים. תהנה , פרק 9 .
אני יודעת על מה אתה מדבר, זה נמצא בפרק 9 ששרה הולכת לחקור קצת על מייקל וניא נפגשת עם מומחה. כאן בעצם מתחיל סיפור האהבה להתחזק כי שניהם עם בעיות אישיות ותמיד עוזרים לאחרים. תהנה , פרק 9 .