במקרה...
הבוסית לעתיד שלי הגישה את הטפסים לפני שבוע וחצי, ואני עזרתי בהכנות. צריך להסביר למה יש צורך בתפקיד. צריך להוכיח שנעשה חיפוש רציני למועמדים אזרחי האיחוד - בעיתון ארצי ו/או באינטרנט. אם באינטרנט - צריך להסביר למה בחרת את האתר הספציפי. בכל מקרה צריך לצרף העתק של המודעות ומצוין בפירוש שהמודעה צריכה להיות בהתאם לתפקיד (מודעת שורה לתפקיד ניהולי לא תעבור). יש גם פרק זמן מוגדר בו המודעה צריכה להיות מוצגת (לא פחות מX שבועות, לא יותר מX חודשים לפני התחלת התעסוקה). צריך לתת את מספר המועמדים שפנו בכלל, וכמה מתוכם היו שורט-ליסטד. ואז לפרט למה אף אחד מהשורט-ליסטד לא נבחר. צריך לצרף הוכחות למיקום המעסיק בבריטניה ולהיותו מה שהוא (במקרה שלי עמותה רשומה), את כל התעודות וההמלצות של המועמד הנבחר, כולל להסביר איך אימתת אותם. צריך עוד כל מיני הוכחות פיננסיות ואחרות, לא זוכרת בדיוק. אחרי ששולחים את הבקשה, התהליך אורך כשמונה שבועות במהלכם ייתכן ויגיעו למעסיק לבדוק אמיתות. אחרי שמקבלים את האישור (במהרה בימינו אמן
), צריך גם לקבל מהשגרירות הבריטית בתל אביב ויזה חדשה, והם מקפידים לציין שיכול להיות שהשגרירות לא תאשר. דרך אגב, צריך להגיע לתל אביב גם אם חיים באנגליה, כמוני. שאלות
?