היי, שאלה..

golden energy

New member
היי, שאלה..

רותי, כתבת לא מזמן על זה שגם למעלה הנשמות מחולקות ל"שבטים" שונים עם שמות שונים, לקבוצות עם רקע משותף, ולכל קבוצה יש שם שונה.. חיפשתי עכשיו 20 פעמים בפורום ובארכיון איפה ציינת את זה וזה ממש מוזר שלא מצאתי
בכל אופן,אם את זוכרת על מה זה היה, רציתי לשאול אם תוכלי להסביר קצת מהן הקבוצות האלה, ולמה יש את החלוקה הזאת בכלל..

רותי 11

New member
הנשמות מחולקות למשפחות

לא לשבטים. הן מחולקות בהתאם לרמת ההתפתחות הנשמתית הנשמות שנמצאות באותה משפחה נשמתית הן שם כי הן ברמת התפתחות זהה, ולרוב יוצא לנו להגיע לכאן עם הרבה מאותם נשמות לחוויה כאן. לכן יש לנו הרבה פעמים קשרים חזקים עם אנשים, זה קורה כי אנחנו מאותה משפחה נשמתית ולאוו דווקא נשמה תאומה או משלים אנרגטי. החלוקה היא בעצם למטרת למידה משותפת.

golden energy

New member
האמת

שהתשובה שהתכוונתי אליה היא מה שכתבת ללינק הזהב על 24 תרבויות העל. תודה!

golden energy

New member
../images/Emo207.gif................

קראתי פעם שכשאנשים מתפתחים רוחנית, או נפתחים לתקשור, יכולים להתחיל להם כאבי ראש..כי הם נפתחים לתדר אחר... האם זה נכון? ואם כן, איך אפשר לדעת אם אלה כאבי ראש מהיפתחות לרמה אחרת של תדר כלשהו או סתם כאבים "רגילים" מלחץ נפשי וכו'?

רותי 11

New member
ראשית צריך לבדוק את מקור הכאב

האם הוא אכן מתקשור ולמה ? כי מתקשור לא בטוח שיש כאבי ראש יכול להיות שזה נובע מתהליכי ניקוי בעקבות ההתפתחות הרוחנית

golden energy

New member
מה זה אומר

מתהליכי ניקוי בעקבות ההתפתחות הרוחנית?..... למה מתהליך ניקוי נהיה הכאב?..

רותי 11

New member
כי בתהליך ניקוי אנחנו

מנקים את הגוף והוא מגיב למשל בשלשולים, שפעת (אנרגטית) וכל מיני דברים לפעמים מתעוררים כאבים במקומות מסויימים ששם "ישבו" הזכרונות מגלגולים קודמים

golden energy

New member
וואו..

זה ממש מעניין...... בעצם... מעניין אותי כל דבר חדש שלא דנו בו הרבה (לפחות לא אני דנתי בו..
) יש איזשהם מאמרים שמדברים על התופעה הזאת של הכאבים מתוך התנקות אנרגטית?

רותי 11

New member
תסמיני התעלות ../images/Emo189.gif

הנה קישור לתסמיני התעלות דעו שאף-על-פי שהתהליך ההתפתחותי שלנו הולך ומאיץ, בעקבות האנרגיות החדשות הגבוהות יותר, כולנו חווים שינויים אלה בדרכנו שלנו ובזמן שלנו, על פי מי שאנו ועל פי הקידוד והתכנית שלנו קודם ללידה. בנוסף, באופן כללי, תהליך ההתעלות שלנו מתייחס לאופן שבו כל אחד מאתנו מנהל את האנרגיה האישית שלו, ועל פי האמונות וההתנסויות שלנו (במילים אחרות, כיצד אנו מחווטים וכיצד אנו רוטטים). ניתן לשנות דברים אלה והם גם ישתנו באופן אוטומטי ככל שנגלם יותר אור בתוך עצמנו. עבורי, כל התסמינים המעניינים וה"מוזרים" שלי נעלמו לאחר ש"הגעתי" לגמרי לממלכה הגבוהה יותר... וכך יקרה גם אצלכם. התסמינים הללו מתרחשים, כך נדמה, בשעה שאנו חווים את המעבר, או את מה שאני אוהבת לכנות בשם "המנהרה". דעו שיש לה סוף, שמציאות יפה להפליא, שלווה ומלאה באהבה ממתינה לכם. מי ייתן והתהליך ההתפתחותי שלנו יהיה שמח, שליו ומלא באור ופלא! להמשך התסמינים בקישור

מקווה26

New member
קראתי את התסמינים

והם כוללים כל כך הרבה שבעצם כל אחד כול לחשוב שיש לו חלק מהתסמינים

רותי 11

New member
נכון - ובעצם רובנו גם

עוברים אותם בלי להבין שאלה הם תסמיני התעלות

מקווה26

New member
אבל הם גם תסמינים של הרבה דברים אחרים

בכל מקרה כן קרה לי מקרה במדיטציה שלא הצלחתי לזכור איך אני נראית וממש נלחצתי שאני לא זוכרת, וחיפשתי שם מראה כדי להרגע

רותי 11

New member
את צודקת - אבל הם תסמינים כאשר הם

באים כל אחד לחוד אבל כאשר יש מכלול של התסמינים שמופיעים ברור שאלה הם תסמיני התעלות - והכוונה לא חייב שיהיו כולם אבל אם יש חלק זה בהחלט מסביר בעיקר את הקטע של השינה

golden energy

New member
../images/Emo12.gif

תודה על המאמר! כנראה שלא במקרה שאלתי את השאלה,כי אני חווה את כ-ל הדברים האלה........כנראה כמו הרבה אחרים.. לפחות עכשיו יש לי תירוץ לקנות בגדים ולכת למספרה

למעלה