היי:) שאלה..

m a r y ann

New member
היי:) שאלה..

קודם כל עליי לומר תודה רבה לפורום הזה כי בזכות פתיחתו גילית בכלל את הסידרה וממש אהבתי אותה!
אין לי כבלים אבל מצאתי את הפרקים הראשונים באתר abcfamily וראיתי אותם, הבעיה שאחרי 10 פרקים ישר קופצים לשני פרקים שניראים ממש לא קשורים (כנראה מהעונה השנייה) אז אולי מישהו יודע אם זה באמת ההמשך, או פשוט לא שמו שם את הפרקים החסרים..=/ כי אני ממש ממש אהבתי את הסידרה ואני חייבת להמשיך לראות (חוץ מזה, זה נעצר בדבר ממש מותח)

הו, ../images/Emo24.gif

קודם כל - האתר חייב אותי להזהיר שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום!
שנית, את יכולה להגיד באיזו עלילה את נמצאת עכשיו? [המתח הזה שאת מדברת עליו.
] כדי שנוכל להגיד לך אם זה הפרק הראשון בעונה השניה.
וכמובן שיש לסמן ספוילר [
] להודעות שמכילות מידע לפרקים שעדיין לא שודרו בישראל!

m a r y ann

New member
הו

זה חוקי,שום הורדה, זה פשוט לראות את הפרקים אונליין...(טוב שיהיה, לא משנה)
מדוברבפרק העשירי נראה לי.כשקייל עוזב אל ''ההורים''שלו ומגיע לבית של אדם שאומר לו שיספר הכל..

לראות את הפרקים אונליין זה לא חוקי! ../images/Emo12.gif

פשוט לי הוראות מלמעלה למחוק הודעות עם לינקים לאתרים כאלה.
אם אני לא טועה - זה בסדר... ז"א זה הפרק שממשיך את העונה הראשונה..
מקסימום: בתחילת כל פרק יש תקציר מה קרה בפרקים הקודמים.

m a r y ann

New member
אממ..

יש מצב שתכתוב על מה מדובר בכללי בפרק שאחרי זה שתיארתי? (ממש בכללי ז''א בלי ספויילרים ממש חשובים שיכולים להרוס..) הקטע שהפרק שבא אחריו היה בכלל לא קשור כאילו אחרי מלא זמן...

m a r y ann

New member
הבנתי מה הסיבוך../images/Emo3.gif

סליחה על החפירות ותודה בכל מקרה:)

../images/Emo58.gif לסוף העונה הראשונה, ותחילת השניה.

בפרק 10 מגיעים שני אנשים שטוענים שהם ההורים של קייל, אבל אח"כ מסתבר שהם שיקרו כדי לקחת את קייל לאדם ביילין שמספר לו את האמת על קייל XY. בפרק הראשון של העונה השניה סוכנים של זיסיקס [החברה שיצרה את קייל] הורגים את אדם ביילין, וקייל נשאר עם תום פוס. תום מחליט שהאיום עדיין תקף לגבי קייל, לכן הוא מחליט לפוצץ את המעבדה של זיסיקס, ובסוף הפרק מגלים הפתעה לגבי העונה השניה!!!
אלה הפרקים שראית?

m a r y ann

New member
תודה

:) בדיוק את הפרק הזה פיספסתי כנראה..אז תודה, עכשיו הכל ברור..

m a r y ann

New member
כן..

שם גם ראיתי ואחרי בערך 10 פרקים אין המשך אלא איזה שני פרקים לא קשורים להתחלה..בגלל זה לא הבנתי

הא, כן.

זה אתר חוקי של ABC שמשדר את הפרקים בעצמו. כמו שיס ו-וואלה משדרים את הפרקים הראשונים של "מסכים" ושל "הנפילים" באתר של וואלה.
אבל אתרים אחרים הם לא חוקיים, בגלל שאין להם אישור מABC לפרסם את הפרקים ע"ג האינטרנט.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאתה הסברת את זה יותר טוב ממני../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

darklighter

New member
אם זה באתר הרשמי של ערוץ שמשדר זה חוקי

היא ראתה באתר של ABC FAMILY... זה כמו שיש תשוקות, גיבורים וסקראבס באתר NBC והצפיה שם חוקית...

למעלה