היי.. שאלה

באגפלית

New member
היי.. שאלה ../images/Emo9.gif

שלום לכם :) אני אלה... ואני מאוד אוהבת את מוניקה סקס. ורציתי לשאול אתכם שאלה.. היום שמעתי איזה שיר של מוניקה סקס (אני ממש ממש בטוחה שזה שלהם.. טוב אני מקווה) ואני זוכרת רק כמה מילים, ואם תוכלו לעזור לי בשם השיר אני ממש אודה לכם. הפזמון אומר משהו כמו "יהיה טוב".. או "יהיה בסדר.. את יודעת" משהו "בשבילי.." חחח משהו כזה. זה ממש הדברים היחדים שהצלחתי לזכור... אז אם אתם יודעים אשמח לעזרה. תודה רבה! וסליחה על השאלה המצחיקה P-:

אממממ אולי...

לא יודע קשה עם האינפורמציה ששלחת פה. אבל אולי "סוס" מהדיסק סולו של יהלי סובול... יהלי סובול\סוס הייתי רוכב היום אני סוס מלא כוונות טובות באורווה שבה ישו נולד היא שמה עלי את המושכות נותנת לי קוביות סוכר, פעם לבן פעם חום, ימים שמתחילים במשהו ונגמרים בכלום. אבל טוב, טוב לנו ככה לנשום ביחד. כשנגמרות לך השאיפות מתחילות לך הנשיפות נושא תפילה על האסלה לאלוהי הדקות היפות. אין טוב לעקרב מאוהב מלזחול למקום חשוך העולם יכול להמשיך לעשות את הרעש בחוץ. טוב, טוב לנו ככה, לנשום ביחד. טוב, טוב לנו ככה, ביחד לנשום.

Closure

New member
עברתי כאן במקרה

לדעתי זה "לא יכול בלי זה" של יהלי סובול זה לא טוב, לא ממלא אותי רק מרוקן אותי, זה לא טוב אבל אני לא יכול בלי זה לא יודע למה לא יודע כמה יהיה מספיק בשבילי בשבילי, בשביל שלי הפנים שמחייכות הן מראות מעוקמות זה עגול, זה מלטף אותי רק מיישן אותי, זה לא טוב זה כחול, זה מושך אותי רק מרוקן אותי, זה לא טוב לא יכול בלי זה...

animal bar

New member
אני חושבת שזה אינטרקום של שייגעצ...

תחפשי אינטרקום בMP3MUSIC [נגיד] ותראי... זה מה שעלה לי ראשון בראש כשראיתי את המילים האלה...

באגפלית

New member
אפרופו שייגעצ..

ואו יש להם שירים כ"כ יפים! ויובל מנדלסון,
הוא ממש חמוד...:) מכיוון שאני לא מכירה אותם ממש טוב, רציתי לשאול אם תוכלי להמליץ לי על דיסק שלהם. איזה דיסק לדעתך הכי יפה שלהם בעינייך? כי ממש בא לי לקנות אחד. חשבתי על משקאות חריפים... איך הוא? יש יותר טובים? חח ואני יודעת שזה פורום של מוניקה סקס, מצטערת על אי הקשר P: יומטוב!

ססילייה

New member
תתחילי מניו יורק רפיח.

אחר כך תקני את משקאות. ובסוף את להפסיק לאכול עוגות.

animal bar

New member
משקאות חריפים...:)

לדעתי הכי יפה... ואני הייתי רצינית רוצים שאני יראה לכם את המילים של אינטרקום?!...[שדרך אגב גם ממשקאות חריפים...:)] גשם בחוץ, וזהו חורף עצוב בשבילי כובע גדול על הפרצוף, רק שלא יראו שזה אני בחורות צעירות, עוד לא סיימו תיכון ויש פה מאה אלף איש אבל אני תמיד אהיה אחרון הייתי מציע לך לנסוע איתי אבל אין לי רשיון פזמון: ואולי, מחר יהיה יותר טוב, את תראי מחר יהיה יותר טוב, בשבילי ואם את שומעת את השיר שלי אז תדעי שזה אני מחר יהיה בסדר, את תראי מחר יהיה בסדר, בשבילי ואם את עוברת ברחוב שלי צלצלי לי באינטרקום ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת בלונדינית חמודה יושבת על הבר מקווצת את האף קיווץ אחד ממנה ותכף אני עף חשבתי שאולי אני אגש אליה, נתחיל לדבר, אני אזמין לה משקה אבל עד שיהיה לי את אומץ, אני והבלונדינית נחכה אני הייתי מזמין אותה לשמוע תקליטים אבל אני גר עם ההורים פזמון: ואולי, מחר יהיה יותר טוב, את תראי מחר יהיה יותר טוב, בשבילי ואם את שומעת את השיר שלי אז תדעי שזה אני מחר יהיה בסדר, את תראי מחר יהיה בסדר, בשבילי ואם את עוברת ברחוב שלי צלצלי לי באינטרקום ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת הוכחה לי זה נורא הזכיר!!...

באגפלית

New member
חחח .. נראה לי שזה אינטרקום ^^'

ואני עוד חשבתי שזה שיר של מוניקה סקס. בושה לי.. ככה התבלבלתי >< המילים של השירים הראשונים שנתתם לי של מוניקה זה לא היה.. אבל נראה לי ממש שזה באמת אינטרקום. הפזמון בדיוק הולך ככה. תודה רבה רבה לכל מי שעזר :)

למעלה