היי..שאלה

אז שניה....

תראי המורה אמרה שיש לי טכניקה טובה.. אבל רק עכשיו אני ממש מתחילה לעלות על פוינט שוז!!! וביום ראשון המורה תגיד לי עם הן יושבות עליי טוב.. ועם כן אני צריכה ללכת לחנות ותיקנו לי ת' קטע של העור בקצה... אז היא בסדר? היא לא תשבר לי??? השקעתי עליייייה 300 שקללל

מורני666

New member
חחחח הנעל מעולה =] ../images/Emo60.gif

אממ מזתומרת יתקנו לך תקטע של הקצה?!

יתקינו סוללית עור.....

שהנעל לא תהרס..בקצה על איפה שעומדים!! ותודה רבה..הרגעת אותי!!!! כי נילחצתתתיייי.....מאוד!

../images/Emo20.gif נכון שגרישקו הכי טובות???

אני עם גרישקו עכשיו.. (נעליים ראשונות) ואני כל כך שמחה שקניתי אותן ולא קפזיו
.. וגם כל הגרישקו האלה יפיפיות! אוחח הרוסים האלה גם כן.. למה הם כאלה מושלמים למה???

שווה לקחת גרישקו כנעליים שניות../images/Emo35.gif

(רקדתי לא הרבה עם הראשונות...אבל הן שינו צורה עקב מגע עם מים..-בקבוק מטומטם
) כדאי לי גרישקו
כמה הן עולות בדאנס שופ
כמה בישראדאנס
(כמה הן עולות בלי הכריות
)

מורני666

New member
../images/Emo60.gif =))

אממ אוקיי ככה... זה לא קשור מה "טוב" ומה לא. השאלה היא ההתאמה של הנעל לכף הרגל שלך ואת זה אי אפשר לקבוע דרך המסך של המחשב ואת צריכה למדוד בחנות ולשאול את המורה :) אין אותן בישרא דאנס חמודה... שם יש רק בלוך! בדאנס שופ הן עולות 250 או 270 אני לא זוכרתץ.... יחסית זולות =]

חח..../images/Emo9.gifאוקיי טנקס../images/Emo25.gif

ו-270 זה לא כזה זול...אבל לפוינט שוז זה גם לא כזה יקר
אני מקווה שהן באמת יחזיקו.. ושאני אוכל לממן..(יש לי כ"כ הרבה חוגים-זה מטורף העלויות
)

../images/Emo20.gif כדאי לך גרישקו הכי שבעולם!~!

קודם קל- פרט פחות חשוב- הן מאוד יפות!~!~! כיף לרקוד איתן! ועכשיו לחלק החשוב, הן נעליים מאוד מקצועיות, שעוצבו ויוצרו ברוסיה.. והן גם די זולות! שלי עלו רק 240 ש"ח (לא כולל סיליקון) וזה בכלל לא הרבה לנעל פוינט.. קניתי בדאנס שופ.. ובישרדאנס יש רק בלוך.. אין בכלל חברות אחרות.

../images/Emo20.gif קודם כל*** מה קרה לי?!

אהה ולא ראיתי שמורן הגיבה כבר.. והחזרת לה תשובה
לא משנה..

פוינט שוזזזז..

ב-300 שקל נשברות מהר? אישית לא נראה לי.... ראיתי את אלךה ב-100 ב- 160 ב-200 וגם ב-250 וקלחתי ת'סוג הכי טוב..

מה הקשר כמה הן עולות????

נגיד יש את הגיינור שעולות 400 והן לא טובות בכלל!!! כסף לא אומר הכל..סורי!!

תראי מה יהיה איתן...

עם הכף רגל שלך חזקה אז יש מצב שהן ישברו ותצטרכי לקנות חדשות...חכי למחר ותראי!

חזקה...?

מבחינהה טכנית יש לי את היכולת.. אבל על פוינט שוז אין לי מושג איך עולים אפילו בבת אחת..

לא דיברתי על טכניקה!!

הפוינט שלך והקשת שלך לא קשורים לטכניקה!! הקיצור..אתה תראי כבר מחר!!! ובהתחלה זה קשה..אל תוותרי לעצמך! אבל אם את מרגישה שאין לך כוח תרדי מיד מהפוינט ותמשיכי לעשות את השיעור עם נעלי בלט רגילות. אסור לעלות על פוינט עייפים ובלי חימום מתאים!!

אה...טוב תודה ענקית!!!!!

פשוט תודה ענקיתתתת!!!!!! אין לך מושג איך עזרת ליי... חחח עכשיו נרגעתיי!! חחח מחר אני אספר איך היהה חעחע

למעלה