היי..שאלה

היי..שאלה../images/Emo9.gif

בךי קשר לכלום..היום קניעתי פוינט שוז ואני מאושרת חעחע קניתי של CAPEDIO משו כזה....אמרו יל שזו חברה ממש טובה חיחי תאחלו לי בהצחלה
ועכשיו לשאלה... לפני שלושה שבועות מתחתי שריר ברגל שמאל מתחת לישבן....ממש נשען על העצם באיזור!! זה לא עבר עד עכשיו.. ולקחתי אנטיביוטיקה כמובן מאורטופד...לקחתי חופשה בת שבוע ללא מאמץ...ולא עזר...ניסתילהמשיך כרגיל ועדיין כואב... פניתי שוב לאורטופד והוא הפנה אותי לפיזיותרפיה... אבל זה רק בסוף החודש!!!! מה אני עושה עד אזזז?!? ואין מצב שאני מפסידה שיעורים!!!! איך אני יכולה להפחית את הכאב?! אני לא מסוגלת להתמודד איתו כבר...

dancer14

New member
תשובה.

אני מציע שתעשי מקלחות חמות זה מאוד עוזר ומרגיע את השרירים. הכאב הזה עובר עם הזמן אני לא חושב שאנטיביוטיקה יכולה לעזור. החלמה מהירה!

מתחת כולה שריר ברגל והוא נתן

לך אנטיביוטיקה??? מה הקשר??? כמו שגל אמר, מקלחות חמות לאט לאט מרפות את השריר..אולי לשים בנגיי/רדיאן או כל קרם אחר.

moruush

New member
אני ממליצה לך על

רדיאן B. קיבלתי את זה לסיבוכים בשרירי וחוליות הצוואר. זה הקל עליי.. אבל לצערי זה חזר לי כל הדלקות שם וזה :S קצת מגביל אבל לא נורא :) אני לא מקשיבה לרופא.. בקיצור אני באמת ממליצה לך על רדיאן בי.. אותו דבר כמו בןגיי אבל יותר חזק לדעתי :)

moruush

New member
חחח אופס../images/Emo9.gif

הנה התרשים המוכר ואהוב על כולנו.. חחחחחחח

Tuty885

New member
קרה לי משו דומה... כנסי רגע

שמעי, גם לי זה קרה בשנה שעברה. איזה שבועיים שלושה אחרי סיום החופש הגדול שכבר התחילו השיעורים ועדיין לא ממש נכנסתי לכושר, נסעתי לארה"ב ל-3 שבועות. לא ממש התאמנתי שם וכשחזרתי כל הבנות כבר היו ממש בכושר והשיעורים כבר היו קשים יותר, ונכנסתי לתוך זה בלי הדרגה. אחרי שבוע ככה, התחלתי להרגיש כאבים ברגל ימין מתחת לישבן, כמוך, והלכתי לאורטופד. כנראה שזו התכווצות שרירים חזקה מאוד. לי לא נתנו אנטיביוטיקה כמוך, אבל שלחו אותי לפיזיוטרפיה שעזרה מעט, ולא רקדתי במשך 3 שבועות כדי לתת לשריר לנוח. עד עכשיו, שנה אחרי עדיין יש לי כאבים חלשים, ובמשך כל השנה שעברה הכאבים לא ממש עזבו אותי... אני חושבת שהכי כדאי לך לנוח במשך שבועיים - שלושה, עד כמה שזה נשמע נורא (גם לי זה היה ממש ממש קשה והייתי ממש בבאסה) ואחר כך להיכנס לאט לאט חזרה לאימונים... את תצטרכי מעכשיו לשמור מאוד על הרגל הזו ולא להתאמץ כל כך בהתחלה... מקווה שעזרתי =]

מורני666

New member
כן.. בהחלט ../images/Emo60.gif =))

אבל זה תלוי... כל סוג נעל תתאים לסוג כף רגל אחר... ככה שהשם של החברה לא כל כך רלוונטי לדעת אם היא מתאימה או לא עד שלא מנסים, מודדים ומתייעצים עם המורה!

סבבוש../images/Emo9.gif ../images/Emo75.gif

יום ראשון כנראהנ אני עולה...חעחע אני אספר איך היה

לי היה קפזיו..

והם נשברו לי אחרי חצי שנה. אבל הרגליים שלי דיי חזקות והנעליים היו ממש רכות למתחילות אז שברתי אותם דיי מהר. אבל בעיקרון זה נעליים מעולות וזה גם תלוי בדגם ובנעל..

אה הבנתתי......./images/Emo75.gif

עם אני יגיד לך איזה דגם יש לי....תוכלי לעזור לי? כי קצת הלחצתן אותי חיחי..

מורני666

New member
חצי שנה?! לרגליים חזקות?! ../images/Emo60.gif

כן, קפזיו זה יחסית למתחילות... אני למשל קניתי אותן בתור הנעל השנייה שלי... כאילו הן היו השניות שלי... [אחרי שהייתי צריכה להחליף את ה"סאנשה" החראאא], קניתי את הסוג הכי קשה - לפי הוראה מהמורה שלי.. ושברתי אותן אחרי השיעור השלישי בקורס קיץ בתלמה ילין
ואז הכרתי את גרישקו מיי לאב !!

גם אני קנייתי את הכי קשה../images/Emo178.gif

יאוו מה הם ישברו לי אחרי השיעור השלישי?????

מורני666

New member
לא לא אל תדאגי ../images/Emo60.gif חחחח

זה הנעל הראשונה שלך נכון? איתה את מתחילה ללמוד... ואממ.. הכף רגל שלך חלשה? טוב לא משנה בקיצור הנעל הזו מעולה להתחלה אבל.. שוב [כמו שנראה לי אמרתי לכבר 3 בנות ששאלו על זה בזמן האחרון].. לפני שאת תופרת את הסרטים תתייעצי עם המורה שלך אם הנעל מתאימה או לא... תביאי אותה לאחד השיעורים ושהמורה תבדוק איך את עומדת עליה [לפחות ככה זה מתבצע אצלנו].. אם הנעל מתאימה תופרים סרטים ומתחילים לעבוד... ואם היא לא מתאימה - לא קרה כלום - מחליפים ! =)

למעלה