היי,שאלה
כנסו בבקשה ..

היי,שאלה../images/Emo187.gifכנסו בבקשה ..

חח אני לא מאמינה שאני עושה את זה . בכל מקרה , אני ממש אשמח אם תעזרו לי , הגעתי לפורום דרך האתר,עקב אי הבנה גמורה של פרק 2 בעונה השלישית, מה נסגר עם הלן?ולקס? אז היא ניסתה להרוג אותו קודם לכן? היא לא ירתה בו מלכתחילה כי היא אהבה אותו?WTF ?! מה זה משנה אם היא נותנת לו למות לבד במטוס או יורה בו?
קיצר, אני ממש ממש ממש אודה לכם אם תסבירו לי את כל הקטע הזה של לקס-הלן מהתחלה
(כאילו,באמת מהתחלה .זאת אומרת,לא מאיך שהם התחילו ת'זוגיות,אלא ממתי שהתחיל,אמ,האקשן.נקרא לזה .) נשגב מבינתי ......... תודה רבה !

Superboi

New member
כה, מה בדיוק היה שם?../images/Emo59.gif

משהו עם אי, לא?
אני לא זוכר כלום

עזוב את זה../images/Emo6.gif

זה עוד היה מובן, אבל כל שאר הפרק פשוט עבר בטילים וקרו בו כ"כ הרבה דברים , כאילו לרגע אתה חושב שהלן ולקס ביחד, פתאום היא מכוונת לעברו אקדח,אומרת שהיא לא עשתה את זה קודם לכן כי היא אוהבת אותו(???),אבל עכשיו היא למדה מטעויות|: ורגע אחר כך רואים את לקס ואבא שלו מתחבקים וכו' וכו' וכו' לא הבנתי כ-ל-ו-ם למה לא,שיעבירו עונה שלמה בפרק אחד

Superboi

New member
זה מה ששאלתי../images/Emo59.gif

היה בינהם משהו בעבר, זה ברור - אבל מה? גם היה סיפור עם עגיל, אאל"ט. שלקס שלח לה או משהו... :SS

עגיל?../images/Emo12.gifלאיודעת.כנראה עדיין לא הגעתי לזה,

או שאתה באמת לא זוכר כלום
קיצר,אם היה קטע עם עגילים-צנזרו . חחחח

הייזל

New member
בואי נראה מה אני זוכרת

גירסה ראשונה: לקס מתעורר במטוס. אין הלן, אין טייס, אין מצנח והמטוס עומד להתרסק באוקיינוס. חושך, קרדיטים. גירסה שניה: ליונל מספר ללקס - הלן ולקס מסוממים מהשמפניה. לקס שתה יותר ולכן חסר הכרה. הטייס קופץ מהמטוס. הלן מתעוררת, מגלה שאין טייס מעירה את לקס, לקס בודק, רואה שיש רק מצנח אחד. בהירואיות מציע את המצנח להלן ודוחף אותה מהמטוס. המטוס מתרסק. חושך קרדיטים. זאת הגירסה שהלן הציעה לעולם. גירסה שלישית: הלן מספרת ללקס - אותו דבר כמו גירסה 2 רק שהפעם הלן לא מעירה את לקס. גירסה רביעית (שהיא גם הראשונה) וכנראה מה שקרה באמת: לקס מספר להלן - הלן מסממת את לקס. הטייס מוריד אותה על איזה אי טרופי קסום עם מלון 5 כוכבים. הטייס מטייס את המטוס, מגיע לנקודה מסויימת לוקח את המצנח היחיד (שלקס מנחש שהלן חיבלה בו) ונוטש את המטוס. לקס מתעורר. אין הלן, אין טייס, אין מצנח. מטוס מתרסק. חושך, קרדיטים. הלן שלא אהבה את הרעיון שלקס חשף את פרצופה האמיתי טוענת שהיא תכננה לירות בלקס לפני שהיא נוטשת את המטוס אבל אהבה אותו יותר מדי. אם הוא נשאר חי על המטוס יש לו סיכוי לשרוד. אם היא יורה בו הוא מת. לגבי העגילים, זה לא קשור להלן. זה קטע חסר רגישות של ביליונרים רודפי נשים ששם המשפחה שלהם הוא לות'ר.

וואי .. ממש עזרת לי,תודה רבה !

אבל,רגע, זהו?הסתיים התפקיד של הלן בסדרה?או שהיא עוד תופיע?

Superboi

New member
עדיין לא הבנתי../images/Emo122.gif../images/Emo59.gif

מה היה הפרצוף האמיתי של הלן? ולפי גרסה 4, הלן עדיין חייה?

הייזל

New member
../images/Emo13.gif

אחרי שלקס מגולל בפני הלן את גירסה 2 הוא מתנהג כאילו הוא מאמין לגירסה 3 שלה היא מציעה לבטל את הנישואים ולקס מציע שהם ינסו שוב והם עולים למטוס. במטוס לקס מתעמת עם הלן וחושף את גירסה 4. הלן שולפת אקדח ומנסה להרוג אותו וכמובן שלא מצליחה. היא חוטפת מצנח וקופצת מהמטוס. כשהוא חוזר לאחוזה ליונל שואל אותו האם יש צורך לשלוח משלחת הצלה ולקס אומר שאם הלן לא רוצה שימצאו אותה אף אחד לא יצליח. בתיאוריה הלן היא כמו החתול של שרדינגר, לא מתה ולא חיה עד שיפתחו את הקופסה. הלן היא דרך אגב, המקבילה של הלנה ב"לויס וקלארק" זו שמופיעה אחרי שלקס קפץ למותו במטרה לנקום בסופרמן על כל שהוא לא "הציל" את לקס ובלויס על ה"בגידה" שלה. אני לא נתקלתי במקבילה שלה בקומיקס אבל לקס היה נשוי להרבה נשים בזמנו. האחרונה התעלתה על כולם. כרגע, נכון לעונה 7, הלן לא שבה אבל לכו תדעו. לגבי פרצופה האמיתי. בוא נראה. היא מכרה את הדם של קלארק לליונל ואחר כך שכרה את אדג' כדי לגנוב אותו ממנו רק כדי שהיא תוכל למכור אותו בחזרה לליונל. וזה כשהיא כבר ירשה את הביליונים של לקס. מה אתה חושב שפרצופה האמיתי?

Superboi

New member
וואלה, נכון../images/Emo59.gif

שכחתי לגמרי מכול העונה הזאת... תודה

לאאאאאאאאאא !!

היא הייתה שחקנית טובה
חרא . טוב,לא נורא, יש את לקס
אבל וואי,זה היה כ"כ לא צפוי, מה הקשר הלן,ועוד אחרי כל מה שלקס עשה בשבילה , הציל אותה ממוות וכו' .. לא יודעת,אני די בטוחה שזה לא מה שהבמאי תכנן להלן מלכתחילה .. (נו,כמו טיילור מ"היפים והאמיצים"
שפתאום החליטה שהיא לא מקבלת מספיק כסף . ואז הרגו אותה בסדרה .ואז היא רצתה לחזור,ואיכשהו החזירו אותה לתחייה
) אלא אם כן זה גם מה שקרה לדמות של הלן(הלנה,אמרתם?) בקומיקס ... ואז אני סתם מבלבלת ת'שכל ב-5 דק' האחרונות|:

הייזל

New member
המממ, לא ממש

כמו שאמרתי, אין הלן או הלנה בקומיקס. ולא היה סיכוי להישאר בסדרה. לקס לות'ר מתחתן בקומיקס בערך 8 פעמים. הוא אוהב רק שתי נשים, הבת שלו מאישתו האחרונה ליאנה לות'ר ותאמינו או לא לויס ליין שלא סובלת אותו בכלל. מה הוא לא עשה בשביל שלויס תהיה שלו לאורך השנים. הוא קנה לה פעם שמלה באלפי דולרים, כשהיא גילתה שזו מתנה ולא לזמן מוגבל, היא פשוט הורידה את השמלה ולבשה את הג'קט של קלארק קנט. אימא של לויס עבדה באחת החברות שלו ונפגעה בתאונת עבודה וכדי להבטיח קשר עם לויס (שבשלב הזה ממש לא סבלה אותו) הוא הציע לה תרופה שהיא תצטרך לשתות לאורך זמן, במקום תרופה שתפתור את הבעיה אחת לתמיד. הוא אפילו פרץ לפייד של המצלמות בחתונה של לויס וקלארק (כי הוא כמובן לא הוזמן לחתונה) והציע להם נסיעה בלימוזינה. לויס ניפנפה אותו ושלפה למבורגיני שאיזה נסיך עשיר קנה לה (הפתיעה גם את קלארק עם זה). הלן, חמודה ככל שתהיה רודפת בצע ככל שתהיה, ממש כמו לאנה לאנג (שאמנם היא חמודה אבל רודפת בצע?), לא יכלה להישאר נשואה ללקס. קבלו את זה, בעולם הקומיקס של סופרמן, לויס היא המלכה, אין לה תחליף. אפילו ברוס ווין מפלרטט איתה ומעריך אותה.

חח אמא.הפסקתי לספור את הספויילרים../images/Emo6.gif

סתם,אבל באמת תודה רבה
נראה שאמרת לי כרגע את תקציר 7 העונות, אבל לא משנה .. חחחחח אני בלכ מקרה בעמדה הזויה

handlessman

New member
יש לך בילבול...

כל מה שהוא תיאר לך עכשיו קרה בקומיקס... כמעט ולא היו פה ספוילרים על העונות הבאות של סמולוויל שלא ראית עדיין.

חח בוא'נה אתם מורכבים ........

אוקי,טוב לדעת |: כי זה היה נשמע ממש הזוי . טוב,תודה רבה לכולם
שבוע טוב

למעלה