היי, שאלה קטנה

היי, שאלה קטנה

מישהו מכיר תרופת סבתא לפטרייה בלשון וללהעלים טעם דוחה בפה? (מי פה לא עוזרים)

SilVerGiRLX

New member
אני שמעתי על

לגרגר מי מלח (להמיס מלח גס במים רותחים) וסודה לשתיה .. לא בטוחה 100% שעובד ...

רינה17

New member
חלב עיזים

תשטפי את הפה בחלב עיזים. זה עוזר. בעניין טעם דוחה בפה, קודם כל תעשי בדיקת שיניים. אולי את צריכה לעבור ניקוי שיניים אצל שיננית או אולי טיפול שיניים כמו סתימה כל שהיא ואם לאחרונה עשית איזו סתימה, יכול להיות שחומר רפואי עודף משתחרר מהסתימה וגורם לטעם הדוחה. עוד אפשרות לטעם דוחה מהפה, זה מערכת העיכול, תבדקי מה את אוכלת, לפעמים מאכלים שיש בהם תבלינים דומיננטיים כמו קארי למשל, גורמים לטעם דוחה בפה גם שעות אחרי הארוחה. אם זאת הסיבה, אז פשוט, אל תאכלי את המאכלים שגורמים לטעם הדוחה:)

לאכול שום חי עם האוכל

זה אמנם לא ישפר את מצב הריח, אבל בהחלט יכול לעזור במלחמה בפטריה.

../images/Emo118.gif בוקר טוב לך ציפור שיר

ראשית אשאל האם אכן נלקחה תרבית ואובחנה "פטריה בלשון" אם אכן, המלצתי היא למספר דברים: ראשית להרבות באכילת יוגורט המכיל חיידקים פרוביוטיים. בנוסף ישנן קפסולות המכילות חיידקים פרוביוטיים כ-אצידופולוס ביפידוס. פטריה נוצרת בדרך כלל כאשר הפלורה הנורמאלית של חיידקי המעי, ניזוקה מסיבה כל שהיא. באשר לריח פה - ישנן סיבות רבות לתופעה, החל מבעיות במערכת העיכול, עבור לבעיות שיניים וחניכיים, בעיות בשקדים (מה שנקרא שקדים מחוררים, בם נאספות שאריות מזון) ועוד כהנה וכהנה. במידה ומקור הריח ימצא - לא תהיה לנו בעיה לעזור לך בריפויו. דומני למרות זאת - כי נטילה קבועה של פרוביוטקה - תפתור גם בעיה זו. כל טוב.

ציפור שיר שלום לך

יצא לי לקרוא את השאלה שלך כאן, ולפתע שמתי לב כי לפני כמה ימים סיפרת על כאבי שרירים בכל הגוף... יש קשר ישיר בין שני הדברים והקשר הוא התזונה, כאבי שרירים בכל הגוף, פטרייה על הלשון וטעם דוחה בפה, יכולים לרמוז על אפשרות של קנדידה... ממליצה לך בחום לפנות בהקדם האפשרי לנטורופט/ית על מנת לאבחן את הבעיה הכוללת שלך ולבנות תפריט מתאים על מנת לפתור את הבעיה שלך מהשורש ולא רק לחפש כל פעם משהו ל"כיבוי השריפה"... תרופות סבתא למצבים עמוקים, לא מספיק עוזרים... תרופת הסבתא היחידה שיכולה לעזור כאן היא שינוי אורח החיים והשינוי התזונתי. שאלות נוספות שכדאי שתשאלי את עצמך: האם את יכולה להעיד על עצמך כי יש לך גם נטייה לצרוך מתוק יותר מהרגיל בתקופה האחרונה, האם את מרגישה שאת זקוקה לפחמימות יותר מתמיד? האם את מרגישה שאת עייפה יותר מתמיד? בהצלחה, חג שמח תמי- נטורופטית

כחלחל

New member
בנוסף לכל מה שתשמעי כאן

כדאי בכל מקרה לפנות לאבחון רפואי מדוייק של מה שאת קוראת פטריה. לצערנו אנחנו מכירים גם דברים הרבה יותר חמורים בלשון שנראים כמו פטריה.

המלצה

פרוביוטיקה (לטיפול בפטריה) Q10 (טיפול בחניכיים) טיפולי שיניים ושינוי תזונה

תודה רבה לכולם

קראתי את כל התגובות בעיון רב ולקחתי הכל לתשומת ליבי, תודה. לא אובחנתי כסובלת מפטרייה בלשון אבל כן הייתה לי קנדידה בעבר, לא יודעת אם יש לי כרגע. אולי באמת אני אתייעץ עם נטורופתית דרך קופת חולים.

למעלה