היי, שאלה קטנה

ילוטייל

New member
צודק. ולא להסס.! תדברי עם הבן זוג

לפני. שיגיד כמובן שהוא עזב את הבית וגר אצל ההורים. שיש לו חברה ושהוא לא מוכן לחזור אלייך. אם הוא יהסס או את - אתם צפויים לריתוק של 3 - 4 חודשים נסיון ל"שלום בית". לא כדאי לכם.

ילוטייל

New member
גם לי נרמז כי ניתן לאחד דיון 2 + 3

בסידור "מיוחד" אשר התעלמתי ממנו בשאט נפש. ולכן אכלתי 3 דיונים שבהם בזבזתי חצאי ימי עבודה וישבתי בחדרי המתנה יחד עם עוד מסכנים/מסכנות כמונו, וחזיתי באסירי שב"ס מובאים לתת גט ולא נותנים, ביצאות להפסקות ארוכות, טענות שהדיו לא מתייבש על הקלף, ועוד ועוד. כיפה, שביס, לבוש צנוע - שם היה חובה, ויש האומרים עדיין שאין כפיה דתית בישראל??? לא אתקרב לרבנות עוד לעולם. עם מקל של 100 מטר לא אגע בהם. עדיף להגיש תלונה במשטרה על מי שהציע לקחת כסף.

alfa and omega

New member
האמת, לא הרגשתי שמבקשים ממני משהו

בל מצד שני, מישהו צילצל שם בשבילנו אז אולי בגלל זה הכל עובר לי חלק? איכשהו לא קישרתי את המקום הזה לשחיתות אבל אם ככה, זה ממש אבל ממש מזעזע. הרי האנשים שמגיעים לשם הם בדרך כלל באיזשהו משבר ולעיתים קרובות אפילו משבר די קשה. אז לבוא ולנצל את זה כדי לעשות כמה שקלים?1! זה ממש ניצול ציני של סבל של אנשים. עצוב. אני ממשיכה לאבד את האמונה באנושות (ודתיים בפרט).

ילוטייל

New member
את ידועת. גם גיור אפשר כך אומרים

להעביר בקלות יתרה. צריך לדעת אצל מי וכמה.

alfa and omega

New member
מה אתה אומר?!

ואני כזו תמימה בקטעים האלה. תמיד יש לי הרגשה כאילו טוב יש כמה תפוחים רקובים אבל הרוב בסדר אבל לפי מה שאתה אומר אז מרוב ריקבון לא נשאר סל. והכי עצוב - שאני אצליח להתגרש תוך שבוע (כן, בדקתי - ההזמנה היא לסדורי גטין שנעשה ביום שנקבע לאישור ההסכם כך ששתי הפרוצדורות יהיו יחדיו) כי איכשהו גם אני משתמשת שם בפרוטקציה (לא שוחד אבל בכל זאת, מישהו שמכיר מישהי שמכירה מישהו וכו וכו). איכס. למרות שאני לא הולכת לוותר עם הסדר דין מקוצר הזה. חסרת עמוד שדרה שכמותי...

למעלה