היי שאלה קטנה..

BUBU261

New member
היי שאלה קטנה..

רציתי לשאול,אם ניתן לבצע כל תפריט דיאטטי גם כשסדר היום והקימה מתחילים בשעות הצהריים?

כלומר לעשות את אותו סדר הארוחות רק בשעות מאוחרות יותר?
תודה על עזרה :)

yair and sveta

New member
לפי דעתי עדיף להתאים את התפריט מחדש

לסדר היום השונה
כי חילוף החומרים שונה בשעות היום השונות ויכול להיות שהתפריט שהציעו לך פחות אפקטיבי אם תתחילי לאכול את האוכל של ארוחת בוקר בצהריים וכן הלאה
עדיף לשאול איש מקצוע

בהחלט בהחלט כן!!!

אין שום משמעות למתי אתה מתחיל את היום ומתי אתה מסיים אותו.
מה שחשוב זה לשמור על שגרה, ועל אורח חיים , כלומר ארוחות מסודרות ומזון בריא ומזין.
נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית
/www.facebook.com/netadieta" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/netadieta" rel="nofollow" target="blank">להצטרפות לעמוד הפייסבוק ליחצו

BUBU261

New member
אז אם הבנתי נכון..

נאמר והתעוררתי בשעה 1 בצהריים,ואני אוכלת את ארוחת הבוקר בשעה כזו. זה סבבה? אני אוריד ככה במשקל?
חשוב לי לציין שהשעות שבהן אני הולכת לישון הם לפנות בוקר 2-3 בבוקר.

אז זה אומר שנניח ארוחת צהריים אני אוכל ב-6 בערב לדוגמא,ואת השאר בשעות המאוחרות. לא נשמע הגיוני במיוחד שיהיה ככה ניתן להוריד במשקל.

Gidi Shemer

New member
את תורידי במשקל

אם תאכלי פחות קלוריות מהכמות שאת שורפת.

העיתוי של אכילת אותן קלוריות לא ישפיע על ירידה במשקל. העיתוי יכול להיות מרכיב חשוב בפסיכולוגיה של הדיאטה, כלומר- בכוח הרצון שלך וכיצד הדיאטה מסתדרת עם אורח החיים שלך, אבל מבחינה פיזיולוגית- אם תאכלי פחות ממה שאת שורפת- תירזי.

צריך ליצור סדר יום

אם מתעוררים מאוחר והולכים לישון מאוחר הגיוני מאוד שהארוחות יהיו בשעות שונות, ולא קונבנציונליות. אי אפשר תמיד להתאים את עצמינו לאורח החיים שנראה לכולם הגיוני, וגם אין צורך בכך.
החוכמה היא ליצור סדר יום, זה לא משנה מתי הוא מתחיל ומתי הוא מסתיים.
כל עוד הארוחות קבועות ומסודרות זה ממש לא משנה אם בארוחת הצהריים תאכל סנדוויץ עם גבינה או 1/4 עוף עם סלט, העיקר זה לשמור על ארוחות קבועות לאורך היום, וליצור סדר יום שיתאים לאורח החיים שלך!!
נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית
/www.facebook.com/netadieta" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/netadieta" rel="nofollow" target="blank">הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי, לחצו כאן

למעלה