היי, שאלה קטנה
לאחר שכמעט רכשתי את דל ווסטרו 15 , אמרו לי שהוא אזל...ושאזמין ואחכה..ויתרתי... אתמול דיברתי עם נוט בוק, וביררתי, אמרו לי שקיים רק דל ווסטרו 14, הסתכלתי במפרט...שנראה הרבה יותר טוב מהחמש עשרה, יותר קל, נחמד וטוב...רציתי לרכוש אותו כבר אתמול, לא הצלחתי לתפוס אותם טלפונית, ובמייל ששלחתי, לא הגיבו לי, (שלחתי פעמיים) ..לכן רציתי לשאול פה..כי הידע שלי מזערי
ראשית זה המפרט של הדל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm ועכשיו שאלתי, בשורות הקטנות, בתחתית הדף הם כותבים 4 הערות: 1. ממשק מערכת הפעלה באנגלית בלבד 2. חובת הדרייברים על הלקוח\משתמש בלבד 3. מערכת ההפעלה אינה כוללת דיסק התקנה 4. תמונות להמחשה בלבד ורציתי לדעת, מה זאת אומרת חובת הדרייברים על הלקוח? הידע שלי במחשבים הוא מזערי ביותר, ולא הבנתי זאת... האם כשאני מזמינה את הנייד, הם מתקינים לי את מערכת ההפעלה של אקס פי הום אודישן, במחיר של מאתיים ארבעים שח? או שאני זו שצריכה להתקין? (הצילו, אין לי שמץ) תודה מראש לעונים, ותודה על הסבלנות
לאחר שכמעט רכשתי את דל ווסטרו 15 , אמרו לי שהוא אזל...ושאזמין ואחכה..ויתרתי... אתמול דיברתי עם נוט בוק, וביררתי, אמרו לי שקיים רק דל ווסטרו 14, הסתכלתי במפרט...שנראה הרבה יותר טוב מהחמש עשרה, יותר קל, נחמד וטוב...רציתי לרכוש אותו כבר אתמול, לא הצלחתי לתפוס אותם טלפונית, ובמייל ששלחתי, לא הגיבו לי, (שלחתי פעמיים) ..לכן רציתי לשאול פה..כי הידע שלי מזערי