היי שאלה מעניינת

היי שאלה מעניינת

רציתי לדעת משהו חשוב אז ככה: האם כל הבחורות שרואים באנטרנט ערומות בפעולה וכו' שהם חטובות עם תחת מוצק וכו'האם אני יכול להקיש שכל בחורה שהיא רזה וחטובה מבחוץ גם בערומה תהיה מוצקת ואני מדבר על התחת בפרט. אני מדבר על רוב אני בטוח שלא כולם ככה. פשוט נפגשתי עם בחורה רזה מאוד אבל שהורידה בגדים היא הייתה מאוד דלילה באזור הירכיים והישבנים היה לה צלוטיט וורידים ונימים נראים לעין. והיא בסך הכל בת 20 האם זה נדיר או שרובם ככה? תודה

hisel

New member
לא הרוב

רוב הצעירות עם צללויטיס?לא ולא הרזות עם ירכיים וישבנים יכולות להיות רכות או מוצקת ושרירית.אני מעדיף רכות וזה משגע אותי. נוקשה מזכיר גבר ולא אשה. המקרה שלך נדיר וכנראה יש איזה בעיה.

איזה בעיה יכול להיות?

והאם יש דרך לטפל בזה או שזה ככה וגמרנו? אבל אולי תסביר לי איך זה נראה צלוטיט? כי בכול אופן הטוסיק שלה הוא לא חלק כזה יש לו מלא קיווצוצים כאלה ואם מסתכלים באור אז רואים בליטות ושקעים כאלה שלא ממש יפים.. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ואם יש לכם דוגמאות מתמונות וכו' בבקשה תעבירו לי אני פשוט רוצה לדעת אם זה רגיל או שזה משהו חריג.

אתה הוא או היא לא ברור לי

בכול מקרה מה זה משנה לך? הבעיה (אם זו בכלל בעיה) היא שלה לא שלך ניראה לך לך תשאר אם אתה מספיק רדוד וזה לא ניראה לך

בר

New member
ענית לעצמך...

אתה מעדיף משהו "טוב יותר" ! ולא זו לא בעיה כלל. זה דבר נפוץ יחסית בישראל וזה לא דבר רע. היא לא לטעמך,דלג הלאה,לך חפש לך שרירנית עם תחת מבטון.

heymama

New member
שמתי לב

שהבנות כ"כ מגינות אחת על השניה... זה משהו יש בזה דבר טוב אבל תהיו קצת יותר נייטרלים שאתם עונים למישהו תודה

niRa1975

New member
ההבדל הוא:

התמונות באינטרנט לעיתים מעוצבות גם פוטוגרפית, או שאלה דוגמניות פורנו או בכלל, שכל היום מתעמלות ומפתחות שרירים עד שזה נראה כל כך מושלם. לעומת זאת ישנן בנות חטובות שרחוקות מספורט. מה שכן בגילאי 16-20 זה אכן יכול להיות מעוצב וחטוב כמו בתמונות כי זה גיל שהכל מורם וגיל צעיר.

heymama

New member
ואני מדבר

על בחורה בת 22 בלבד כבר מתחיל הצלוטיט ונימים וכו'? זה מוזר לי. אתם יודעים אם יש הרבה בנות כאלה? בגיל הזה? או שרובם בגיל הזה זה מורם ויפה?

למעלה