היי-שאלה לי...

6ליהי

New member
היי-שאלה לי...

קודם כל, המון המון המון
לבנות המזל של חודש מאי.... שיהיה לכן הריון תקין ונפלא! מצטערת שרק עכשיו אני מאחלת, פשוט לא כ"כ הייתי ליד המחשב בימים האחרונים. ועכשיו לשאלה-אני ביום 14 למחזור ולקחתי בימים 5-9 איקקלומין, כדור ליום. במעקבי זקיקים ביום 10 ו-13 אין עדיין בכלל זקיקים מפותחים, והשחלות מלאות זקיקים קטנטנים. עכשיו אני בחרדות שהאיקקלומין בכלל לא ישפיע... אשמח אם תספרו על חוויותיכן מהכדור המופלא
- מתי התרחש הביוץ איתו? האם יש לי כבר סיבה לדאגה? תודה!

m i c h a l y

New member
אני מרגישה כמו תקליט שבור../images/Emo3.gif

אני לא יודעת למה אבל בזמן האחרון יצא שהמון מתנסות באיק' חזרו ממעקבים עם שאלות דומות.... הנסיון האישי שלי די מעודד בעניין הזה (לא ממש מעודד כי הנה אני עדיין כאן....) בכל אופן - אצלי עם איק' הביוץ התרחש רק ביום ה23 כך שיש לך סיבה טובה להרגע, לנוח, להרים רגליים - ולהתאפק..... אני מקווה שהביוץ אצלך יגיע בקרוב במלוא הדרו, ועם תוצאות חיוביות.... מיכל.

6ליהי

New member
מיכלוש תודה, ואני מקשה-

אז האם באמת ביום ה-14 פחות או יותר עדיין לא ראו כלום אצלך, או שכבר היתה התקדמות כלשהי (נניח, 10 מ"מ, משהו כזה)? כי אצלי הזקיקים כ"כ קטנטנים שאפילו לא מדדו לי את גודלם! אוףףףףףףףףףףףף

m i c h a l y

New member
האמת?

לא זוכרת.... נראה לי שביום ה14 היה כבר משהו, אבל ממש ממש לא מבטיח.... קחי בחשבון שאני ערכתי את המעקב אצל הרופא שלי כך שיכול להיות שבמכון רגיל לא היו מתייחסים ומודדים כאלה ש"אינם מבטיחים"... בכל אופן, כדאי להתרכז בחשיבה חיובית, ותראי- אלה הקטנים עוד גדולים יהיו!!!!!! מיכל

לא מיכל אבל גם מהקבוצה הטיפולייט

קודם כל תתעזריבסבלנות כי בכל גוף ההשפעה שונה
.אצלי האיקקלומין גרם לביוץ ביום ה-19 (כבר ביום ה13 ראו זקיק 13מ"מ) ובפעם השניה (עכשיו) ביום ה14 כבר היה זקיק ענק אז לא יודעת מה היה לפני כן...מה שכן זה מאריך מחזור קצר ומאחר מחזור ארוך. מקוה שעזרתי.

היי ליהי

אני לקחתי איקקלומין חודשיים רצופים במינון של כדור וחצי כל יום, למשך 5 ימים ולא קרה כלום, בפעם השלישית הרופא העלה את המינון ל2 כדורים ביום ונכנסתי להריון! בהצלחה!!!

אז ככה

בפעם הקודמת שלי עם האיקקלומין (לפני כמה שנים) לקחתי כדור אחד של איקקלומין במשך 5 ימים. היה ביוץ ביום ה-16 ולא היה הריון בחודש שאחריו לקחתי כדור וחצי של איקקלומין בתוספת פרוגנין C, הביוץ הגיע ביום ה-34 (!) והיה הריון כלומר, אין מה לדאוג

למעלה