היי, שאלה חשובה

xhuui1122

New member
היי, שאלה חשובה

אני וחבר שלי שכבנו אתמול וזאת לא הפעם הראשונה. יש לי בעיה עם גלולות כי זאת רק ההתחלה כאילו.. פעם ראשונה שאני מתחילה לקחת אז יורד לי דם כל הזמן. כבר חודש מהיום הראשון של המחזור שלא הפסיק לי הדם אבל זה יסתדר בע"ה. כשאני שמתי טמפון והוצאתי אחרי משו כמו שעה בזמן הזה של הדימום הקל אז הדם הפסיק לדי הרבה זמן.. משו כמו שעתיים שלוש.
קיצר, שאני וחבר שלי עשינו את זה כנראה שזה כבר לא היה דימום לוואי והתחיל בדיוק המחזור. ששכבנו הרגשתי כאב מוזר כזה אבל עשיתי שטות ודי התעלמתי ממנו. קמתי היום בבוקר ונורא שרף לי באיזור.. עד עכשיו שורף לי ויש לי כאב חזק בבטן התחתונה.. וזה לא מרגיש כמו כאב של מחזור. יש מצב שפגעתי במשו שם והכאב זה בגלל שעשינו את זה כשחזר המחזור? (למרות שהיה דם כל הזמן רק שהוא עצר כששמתי טמפון וכנראה שבאותו היום התחיל לי המחזור כי יש לי עכשיו הרבה דם כמו שיש בזמן מחזור).
תודה לכל מי שעונה :)

Sharoman

New member
הייתי ניגש לרופא נשים

כי יכולות להיות מספר סיבות.
הדימום יכול להיות תופעת לוואי של הגלולות, אבל עד כמה שאני יודע את לא אמורה להרגיש כאב...
כך שזה יכול להיות זיהום כלשהוא או פצע פתוח או כל דבר אחר.
בלי בדיקת רופא אף אחד לא באמת יוכל לדעת.
תרגישי טוב :)

eietmo

New member
אוקי יש כאן כמה דברים

1. דם במשך חודש זה לא נשמע כמו תופעת לוואי נורמלית (במיוחד אם יש כ"כ הרבה שאת יכולה לשים טמפון)

2. כאב. זה יכול להגרם בהחלט מהרבה סיבות, פצע פתוח כמו שאמרו, יכול להיות שזה בגלל שאת אלרגית לזרע שלו ...יש הרבה סיבות

ממליצה לפנות לגניקולוג כמו שאמרו...

xhuui1122

New member
תודה על העזרה :) יש לי עוד כמה שאלות בקשר לזה

יש לי קצת בעיה ללכת לעשות בדיקה.. אני ילך רק אם זה רציני. הדימום הפסיק אחרי התחלת החבילה השניה ב"ה.
רק אני רוצה להגיד ולהסביר קצת יותר טוב את עצמי ואת המצב כי זה לא נשמע לי הגיוני כל כך מחלות והכל.. אולי זה סתם בגלל שהמקום רגיש מהמחזור או מסיבות אחרות.. ושוב רק אם זה חייב רופא אז אני ילך.
שמתי תטמפון בגלל שלא רציתי שיהיה דימום בכלל לכמה שעות.. כי לא היה הרבה דימום.. אז אחרי שהוצאתי תטמפון הדימום הפסיק לשעתיים בערך.. וזה לא היה דימום של מחזור.
עשינו את זה בדיוק בשבוע של ההפסקה עם הגלולות (המעבר בין החבילה הראשונה לשנייה).. ולא יודעת היה לי נורא כואב.
לזרע אני לא חושבת שזה הגיוני שאני אלרגית חח בכלל לא ידעתי שיש דבר כזה אבל בכל מקרה השתמשנו בקונדום.. מחלות יכולות להגרם למרות הקונדום?
וגם.. היה גם איזה חומר כזה של דורקס שהוא כמו בשקיות של קונדום.. רק שזה חומר נוזלי בריח או טעם.. לא יודעת.. והוא שם את באיזור ועל הקונדום ושעשינו את זה החומר נכנס לאיזור.. אולי זה מה שגרם לכאב? זה יכול להיות? כי עדיין יש לי כאב קל באיזור ובבטן התחתונה אבל לא משו רציני..
תודה שוב שעזרתם ותודה מראש אם תעזרו לי גם פה :)

Ein Li SaFek

New member
מה שאת מתארת, יכולה להיות בעיה רפואית אמיתית

ובמקרה כזה, צריך להתגבר על הבושה
או על הסיבה האחרת שיש לך לחשוש מללכת לרופא
ופשוט לזוז לשם.

אני אנסח את עצמי אחרת : יש כל כך הרבה בעיות, שיכולות להיות (זיהומים, דלקות ועוד דברים לא נעימים). האזור עדין, ובדיוק כמו שהיית הולכת לרופא אם האף היה מדמם וכואב, ככה את צריכה ללכת לגניקולוג עם הסימפטומים שתארת.
זה חוסר אחריות מצד כולנו, לנסות לייעץ לך פה לגבי זה
רופא צריך לבדוק - ורק אז לתת פתרון

תביני, שכל אחד מהסימפטומים יכול להיות סתם (להמון בנות כואב) ויכול להיות בגלל דלקת...

פעם לאקסית שלי הייתה תופעה של כאבים, והתברר שיש לה דלקת (קצת רצינית, אבל עברה :) )

eietmo

New member

למעלה