היי שאלה דחופה!

היי שאלה דחופה!

אני גרה באיזור המרכז ורוצה ללמוד ה` ו` בירושלים! הייתי רוצה לדעת מה הדיעה של הבחורים או הבחורות על סמינר נוות ישראל...איך הסגנון, השם, וכ`...תודדדהההה!

מיידלע19

New member
מממ דעתי האישית היא

לא משהו, לא אהבתי את הסגנון בכלל, אבל זה רק מנקודת מבט שלי.

חלושקית

New member
אם את רוצה ללמוד

גרפיקה, עיצוב וכדומה.. לכי על זה. אבל לדעתי, לא חסרות אופציות באיזור המרכז שמתבססים על אותה צורה לימודית כמו נוות ירושלים. מה שיודע לי זה שמדובר בסמינר מאד (כן, מאד..) מודרני עם רמה לימודית בעננים. במקביל אל הסמינר הזה, תוכלי למצוא משהו במרכז... שיהיה בהצלחה.

חלושקית

New member
תיקון טעות

הדברים שנכתבו לעיל היו לגבי נוות ירושלים ולא ישראל... מנקודת מבט שלי, לא מומלץ ה"ישראל".

בובזמן

New member
זה מאד תלוי מה האופי והקו שלך,

סמינר זה:סמינר מזרחי פשוט עמך,עם הרבה אפ` לימוד,ו ה` ו` הרמה הרוחנית טובה מאד,וזה חשוב,השאלה מה את מחפשת..

מיידלע19

New member
גלית אהבתי את התגובה

מי שרוצה ללכת לנוות ישראל לא בטוח שהיא מתאימה למעלות.... או שיקבלו כזו בכלל? את לא חושבת? חוץ מזה שמעלות זה אשכנזי...

kiss 18

New member
אם שאלת אז בחורים לא מתלהבים מהרעיון..אבל

תלוי מה הסגנון שלך...

``דעתי האישית``....

שמי שהגיב לא מכיר!.. בשביל להחליט אם ללכת ללמוד במקום כלשהוא, אם הוא מתאים לך. את צריכה לעשות בדיקה יותר יסודית. היום זה לא כמו פעם.. אם פעם בחורים ספרדים מישיבות `אשכניות` לא חשבו לשמוע משם, היום כן. וזה שההיא או ההוא לא אהבו לא מלמד כלום. גם אני לא אהבתי אחת ממאיר, אז? יה``ר שהקב``ה יאיר את עינינו..

למעלה