היי, שאלה בעיקר ל - Bertcat

אלון ב

New member
היי, שאלה בעיקר ל - Bertcat

היי, קראתי כאן קצת בנושא וגם בן הסביר קצת, אבל מעניין אותי לדעת אילו הוכחות יש לך שכל מה שאתה מכנה "חלימה" זה לא בעצם חלום צלול ? מאין לך שהדברים באמת מתרחשים במציאות ולא רק אצלך בראש ? לדוגמה הבנתי שבזמן חלימה אתה מאמין שאתה יכול להגיע לכל מקום אפילו לגלקסיות אחרות אם בא לך ולהזיז ולשנות שם דברים, האם יש לך אפשרות גם להוכיח זאת ? אם לדוגמה מישהו מחברי הפורום ישים בפינת השולחן במטבח שלו כוס מים, תוכל להגיע ולהזיז אותה לפינה השניה באופן פיסי ? ממתין לתשובה, אלון

bertcat

New member
הי אלון

לא, כרגע אני לא יכול להזיז כוס המציאות, לפחות לא שידוע לי. אין לי הוכחות ואין לי דרך לשכנע אותך באמיתות הדברים. בכלל, בחלימה העניין הוא לא להזיז ולשנות, אלא לחוות, להביט וללמוד. יש דברים שאין אפשרות להסביר או להוכיח, אפשר רק לחוות אותם או להדריך אדם אחר איך להגיע לחוויות אלו, בצורה מוגבלת. דוגמאות?? אהבה, תוכיח. אורגזמה, תוכיח. זה אמיתי? השפה שלנו והתפיסה של החיים בעולם הזה מאוד מוגבלים במתן הסברים. הדרך היחידה שלך להאמין לי היא לנסות בעצמך. שוב, כמו אהבה, כשתרגיש, תדע.

bertcat

New member
תעזור לי??

שוב שלום. באמת, ההבחנה בין חלום צלול לחלימה היא לעיתים קשה. אני התחלתי בחלימה ולא הייתי מודע לאפשרות של חלום צלול. בעקבות חשיפה לפורום חלומות צלולים (מכיר?... בצחוק) התחלתי לשים לב להבדל. שחזרתי חלומות שהיו לי וגיליתי שחלקם היו חלומות צלולים רגילים, חלקם חוויות חוץ גופיות, חלקם חלימה. בימים אלו, זוהי ההתעסקות העיקרית שלי, להבחין בין הסוגים השונים ועדיין אין לי תשובה, בטח לא הוכחה. אתה מנוסה בחלומות צלולים לכן אתה יכול מאוד מאוד לעזור לי. אני אספר לך על חלומות שאני חושב שהם "חלימה" ואשמח מאוד לשמוע את דעתך. הנה דוגמא שעולה לי כרגע: הלכתי באיזור ליד הבית שלי. זה היה מקום שומם, חשוך (היה לילה, גם במציאות), הכרתי את החלום והייתי מודע לכך שאני חולם. ראיתי חתול רץ לפני והוא תפס את תשומת ליבי. שמחתי שאני לא לבד. התמקדתי בחתול ולפתע נקודת הראיה שלי השתנתה, שמעתי קול פיצפוץ, הרגשתי כאילו הגוף שלי קורס אל תוך עצמו, ואז... השתנתה כל התפיסה שלי. הראיה, ההרגשה, אופן התנועה... אני מאמין שהפכתי לחתול. כל העניין המשיך כמה שניות. אז התמלאתי פחד, הרגשתי חשוף, פגיע ובעיקר חסר נסיון בתור חתול. בכח הרצון שלי ברחתי מהחלום הזה ושקעתי חזרה לשינה עמוקה.

bertcat

New member
העצלנות הרגה את החתול

בן היקר. אלון לא עוזר לנו, הוא לא מאמין לי, לא לך, הוא חושב שאנחנו טועים. אני לא רואה מדוע עלי להוכיח למשהו לגבי אמיתות האמונות והחוויות שלי. כזה אני. אני שלם עם עצמי, הוכחתי לעצמי מה שהייתי צריך.

למעלה