היי, רציתי לדעת..

Pikaso171

New member
היי, רציתי לדעת..

אם מוכרים בארץ שוקולד של Hershey's .. אם כן אז איפה? חברה שלי קיבלה היום מחברה אחרת REESE'S מארה"ב וזה פשוט היה הדבר הכי טעים שאכלתי... :) חייבת להשיג. תודה!

cookie1

New member
את קוראת לזה שוקולד? ../images/Emo3.gif

כי לטעמי זה אחד מזני השוקולד הנחותים ביותר שהכנסתי לפי אי פעם. בכל מקרה נדמה לי שיש בארץ בכל מיני מקומות, גם בסופרים רגילים (זו אותה חברה שמיצרת עוד הרבה ממתקים (למשל את חמאת הבוטנים המצופה בשוקולד), אז אולי שווה להתעניין אצל עלית, שלדעתי שולטת בשוק הזה.) מה שכן- שווה לבקר בhershey's town אם מגיעים לסביבה, בעיקר עם ילדים.

קמליה1

New member
הרשי

הנכון הוא, שמה שהיה פעם שם לחיקוי עלוב לשוקולד, מייצר לאחרונה גם סוגים לא רעים בכלל. גם השוקולד הבריטי קדברי מיוצר בארה"ב על ידי הרשי עם זיכיון. אבל חבל על המאמץ להשיג את זה בארץ, כי השוקולד הישראלי טעים יותר. אשר לריסס, זה קו ייצור של שוקולד וחמאת בוטנים בהרכבים שונים. מי שממש רוצה למות מסתימת עורקים אבל תוך הנאה אינסופית - גלידת בן אנד ג'ריס בטעם ריסס. וואוו. אגב, המפעל המפורסם של הרשי בעיר הרשי שבפנסילבניה סגר לאחרונה את שעריו והועבר למקסיקו, שם שכר העובדים נמוך בהרבה. נסתיים פרק נחמד בחייה של העיר הזאת, שריח השוקולד נישא בה למרחקים.

cookie1

New member
לא נראה לי שמשהו הסתיים שם ../images/Emo13.gif

גם אם המפעל עבר, יש שם תעשיית תיירות מכובדת ביותר, שנדמה לי שלא תסתיים בזמן הקרוב.

למעלה