היי ריקי ...

golem

New member
היי ריקי ...../images/Emo8.gif

מה שלומך ריקי ..הכל בסדר???? אצלי הכל זורם בניחותא..שום דבר מסעיר האמת
האמת בקשר למה ששאלת - הלב שלי לא כואב בצורה מיוחדת כרגע - אין לי איזה אכזבה טרייה או משהו כזה - אני פשוט נמצא במין מצב תקוע או משהו בסגנון שקצת קשה לי להגדיר אותו. אז לבלות אני לא ממש יוצא - פשוט כי אין לי כ"כ עם מי - לרוב החברים שלי יש חברות - ואני מתבאס לצאת איתם כי אני מרגיש כמו גלגל חמישי - אבל יהיה בסדר
עדיין יוצאין ומבלים לפעמים...יהיה טוב:)) ואמרת בקשר לזה שאני מייעץ פה לאנשים - אני מרגיש שאני גם מייעץ לעצמי בעצם - אנשים פה מתארים דברים שגם קרו לי וכשאני כותב להם אז אני מרגיש שאני כותב לעצמי - וזה דבר טוב מבחינתי...גם כשכתבתי לך זה היה מאיזהשהוא מקרה שקרה לי. אז בינתיים זורם בחייים..נהנה בפורום
אבל מה שלומך את הרבה יותר חשוב?? ובינתיים
גדולה גדולה ממני אלייך עזרא

@@

New member
היי חומד

עזרא החמוד, אצלי הכל בסדר, לפחות אני משתדלת שיהיה בסדר, הלב עדין כואב אבל זה ענין של זמן, בסופו של דבר נצא מזה מתי? אלוהים יודע. למה אתה נותן לעצמך להיות במצב תקוע? אז מה אם לכל החברים שלך יש חברות. אז מה? אתה לא צריך להרגיש גלגל חמישי, להיפך אם הם חברים טובים הוא צריכים להכריח אותך לצאת איתם, להוציא אותך מהמצב הזה ! ואת כ"כ צודק כשאנחנו מנסים לעזור לעצמנו זה בעצם עוזר לעצמנו. אני מאחלת לך מתוק שתמצא את האהבה, בסופו של דבר היא תגיע גם אם היא קצת מתאחרת היא תגיע גם אליך וגם אלי. לבינתיים אנחנו נמתין לה. אוהבת ריקי

golem

New member
היי מתוקה

אני עדיין מאמין שהאהבה תבוא אל שנינו. אין ספק שזה עניין של זמן - לי לקח כמה בערך שנתיים להתגבר על אהבה ישנה - אבל אני בטוח שלך זה ייקח גם הרבה פחות - פשוט את נשמעת לי הרבה יותר בוגרת והרבה יותר בטוחה בעצמך מאשר אני הייתי אז - אז את תתגברי ותזכי להמון דברים טובים - פשוט כי מגיע לך
החברים שלי אומרים לי לבוא - אבל אני עדיין מרגיש כמו איזה נטפל לפעמים - ואני לא אוהב את ההרגשה הזו - גם ככה הבטחון העצמי שלי די נמוך וכשאני יוצא לערבים כאלה עם זוגות אני ממש מרגיש לא משהו אח"כ -> אבל יהיה בסדר - נמשיך לצאת ובסוף האהבה תבוא - אין לה ברירה - אני יתפוס אותה בסוף.
עם חיבוק גדול גדול ממני אוהב עזרא

@@

New member
מצטערת על התגובה המאוחרת

מה זאת אומרת אתה מאמין שהאהבה תבוא, אתה לא צריך להאמין כי האהבה בטוח תפגוש את שנינו, איך שאני מצפה לזה , להרגיש שוב את ההרגשה שלהיות מאוהבת ונאהבת. טוב בוא לא ניסחף ונחזור למציאות. עזרא, למה הבטחון העצמי שלך נמוך? זה חייב לנבוע ממשהו, אני חייבת לדעת ממה חוסר הבטחון. ועד אז מתוק יום נפלא אוהבת ריקי

golem

New member
גם סליחה על התגובה המאוחרת...../images/Emo13.gif

שאלה טובה למה הבטחון העצמי שלי נמוך - זאת שאלה שאני שואל את עצמי שנים... בגדול אני לא נראה רע או טוב מדי - נראה לי די ממוצע - ואני שונא לכתוב על עצמי - כל מה שאני יכול לכתוב שאני בסה"כ בחור די נחמד (וגם זה עלה לי די במאמצים לכתוב..
אבל למרות זאת יש לי עדיין חוסר בטחון וביישנות שנובעת מזה - בעיקר מול אנשים שאני לא ממש מכיר (למרות שכיום זה הרבה יותר טוב ממה שזה היה..
אבל די - מספיק בכיתי לתחילת השבוע - ואני במצב רוח טוב - והכל יהיה טוב!!
איך עבר הסופ"ש?? שיהיה לך שבוע נהדר אוהב עזרא

גולם, כתבת על עצמך, או ש... ../images/Emo8.gif

אתה מכיר אותי מאיזה מקום???
סליחה שאני ככה מתערבת לכם באמצע השירשור, אבל כל מילה שכתבת אמרתי לעצמי - וואו - אני גם ככה... אני שמחה שאתה במצב רוח טוב, שיישאר ככה לאורך כל השבוע

golem

New member
מצב רוח טוב...

לפחות אצלי זה חלק מהפיתרון....בדר"כ זה עוזר
מקווה שגם את במצב רוח כמה שיותר טוב (ואם לא אז תשני לטוב ..

mariana

New member
היימתוק!

היי עזרא איך עבר הסופשבוע? ניראה לי אתה ואני כאשר מגיע סופשבוע ניכנסים מה זה לדיקי נכון? אמרת על עצמך שיש לך ביטחון נמוך ואתה ביישן, אישית אני אוהבת בנים ביישנים לא יודעת כי זה חמוד כזה. ובקשר לבטחון העצמי אתה צריך לשפר את זה, פשוט תחשוב שכל האנשים הם בדיוק כמוך גם אנשים למרות שהם בצבעים שונים אולי מעמד שונה, אבל תאכלס הם בדיוק כמוך וכמוני וגם הם איפהשהו בתוך עצמם ביישנים ומרגישים כמוך אם פשוט תמשיך כך אני חושבת שתפספס הרבה בחיים, אז צא אל החיים עזרא. אני גם בבעיה רצינית ואני לא יודעת מה לעשות, אולי אני מתחילה להגזים אם הבעייה שלי אבל אני לא יודעת איך לפור אותה. היא קצת ארוכה אבל רשמתי זאת בשירשור שלי למטה עם ריקי ההודעה האחרונה שלי. אז בבקשה תקרא ותגיב מה דעתך? חוץ מזה אני מאחלת לך שבוע טוב הרבה יותר טוב מקודמו ואני בטוחה שכל שבוע שיעבור יהיה יותר טוב. אז חיבווקקקק מימני אוהבת מרין

כוכבית2

New member
למריאנה, גולם והשאר - גם אני

כשמגיע סוף השבוע מתחילה להיכנס לדיכי. לא מוסבר כזה ובסוף דווקא עובר בסדר. אני גרה ליד הים לכן משוטטת שם לעיתים עם חברות או ידיד, יושבים לקפה, למרות שאין חשק אבל בדיעבד מרגישים בסוף יותר טוב, חוזרים הביתה עם תחושה ש"עשיתי משהו".

mariana

New member
היי כוכבית

לפחות לך יש את הים אני מה יש לי בעיר "היפה שלי" כולם עם פרצופים מוזרים אין לי גם רכב כדי שאני אצא מחוץ לעיר, מקווה שיהיה הרבה יותר טוב. בינתיים שיהיה לך שבוע נפלא ושקט מרין

golem

New member
את צודקת מרין..

האמת שכבר אני מרגיש שפיספסתי די הרבה בחיים בגלל הביישנות - ולכן זה משתנה אצלי יותר ויותר - וזה בא לידי ביטוי - אם כי כמובן שיש לי מקום לשיפור. את צודקת קצת בקשר לסופ"ש שאני קצת מתבאס לפעמים שהוא מגיע - אבל אני גם יודע שרק אני ישנה את זה... קראתי את ההודעה שלך - אני יגיב עליה בשרשור עוד מעט :-9 ובינתיים חמודה - שיהיה לך אחלה שבוע שבעולם!! וקחי חבוקי גדול גדול אוהב עזרא

@@

New member
שלום בחור מתוק וביישן שלי ../images/Emo24.gif

מה שלומך? מה קורה? איך היה הסופשבוע? אני חושבת שבסדר אבל אני כבר מצפה לשמוע ממך שיותר מבסדר, שיותר טוב מסתם שבת רגילה, נוווווו מתי כבר תחדש לי ממה שאני כבר יודעת? למה אתה צריך שהבטחון העצמי שלך יהיה למטה, על מה? על זה שאתה בין הבחורים הרגישים והמקסימים שהכרתי, על הרצון שלך לעזור, על ההקרבה והנתינה שלך? על מה? אני רוצה לשמוע תשובה שתספק אותי ! ביישן? אז מה, אבל זה לא אומר שאתה צריך להיות חסר בטחון, איך שתעריך את עצמך ככה יעריכו אותך, ואם אתה חסר בטחון אתה גם מראה את זה כלפי חוץ, וזה לא צריך להיותתתתתתתת. אני שוב חוזרת אין לך על מה, בחור מקסים ומתוק, כי אתה באמת כזה. אצלי הכל רגיל, כבד וסתם עוד שבוע חלף לו בלי שום ריגושים או דברים מהממים. ועד אז מתוק שלי שולחת לך מלא
ו-
גדול. אוהבתתתתתתתתתתתת ריקי

golem

New member
חמודה שלי..../images/Emo13.gif

הסופ"ש עבר די בסדר - והאמת שריכוז משפחתי די גדול (נולדה לי אחיינתי לפני שבוע וחצי אז עדיין ספיחים מהלידה - וקצת כיף). האמת..שאם הייתה לי תשובה על הבטחון העצמי הנמוך שלי הייתי נותן אותה - איכשהוא שכנעתי את עצמי שאני לא נראה טוב - וזה מקרין לי על ההתנהגות - ואני יודע שאת צודקת בקשר להערכה העצמית ולהקרין כלפי חוץ - אז אני עובד על זה
ומתי אני יחדש לך שהיה לי סופ"ש טוב ומעניין? לא יודע תשארי במתח
סתםסתם - כשיהיה בטח שאני יגיד
אבל גם את תגידי אם יקרה משהו מעניין וטוב - ובטח שיקרה פשוט מגיע לך - ואל תתוכחי אותי בנושא הזה
אז בינתיים שיהיה לך שבוע כיפי ומלא חוויות

@@

New member
../images/Emo49.gif על האחיינית החדשה

איזה כיף שיש אחיינים, לי יש כבר 5 (והשישי בדרך). למה אתה חושב שאתה לא נראה טוב? אני חושבת שהנפש של האדם היא הכי יפה ! מה שווה בן אדם יפה וויזואלית, ובנפש שלו הוא פשוט אדם חרא ומגעיל, (סליחה על הבוטות), שנפשו של האדם יפה היא יוצאת החוצה אל הפנים שלו ומאירה אותו וזה מה שהכי חשוב, אני לא צריכה גבר יפה בבית (חוץ מלתלות אותו בתור תמונה) אין לי שימוש בו, ולכן תחשוב שנפשו של האדם חשובה ביותר, הכי חשובה. תבטיח לי שתחשוב על זה טוב טוב ותפנים את זה פנימה. ותזכור שגברים כמוך אין הרבה, לכן זה יאמר לזכותך.
ב-
ריקי

golem

New member
תודה רבה מתוקה ../images/Emo25.gif

ואני יודע שאת צודקת - גם אני לא מחפש דוגמנית על - אלא מחפש את הדוגמנית על מבפנים (אהבתי את הביטוי הזה
צודקת....ואני יפנים את זה. אני יישמע כאילו אני מגיב - אבל את נשמעת לי באמת אחת מיוחדת מאוד שאין הרבה כמוה
ותודה על ההקשבה והעצות החכמות
עזרא

@@

New member
אני מתחילה להסמיק

נחמד לשמוע שאני מיוחדת, אני אגלה לך סוד, אני גם חושבת שאני בחורה מיוחדת, כאלה שלא מייצרים עוד (איך אני נשמעת פלצנית ושחצנית) אבל מה לעשות אני חושבת שאני פשוט כזאת. תסתכל למעלה כתבתי לך משהו בייי ריקי "המיוחדת"

כמה שאת צודקת ריקי, אך......

זה יפה רק בתיאוריה. בחיים זה לא עובד ככה. אני לא חושבת שאני מלכת היופי, אבל אני לא מכוערת מדי. יש אפילו שיגידו שאני יפה. אבל כמו כל דבר, על טעם וריח............................. אני לא מכירה את עזרא, אבל סומכת עליך ריקי שאת צודקת בכל מילה שכתבת ועל כן מקווה שהוא יקרא ושהכל יחלחל אצלו לתודעה. בכל מקרה, היום כבר אין אנשים שרואים מעבר ליופי החיצוני, ואם יש - אז לצערי לא יצא לי להכיר.

@@

New member
סערת רגשות, אני בטוחה

שעוד תכירי אנשים כאלה שידעו להעריך את יופייך הפנימי !
ריקי

למעלה