היי ריקי! חזרתי :)

• פותח הנושא HiliJ
  • פורסם בתאריך

HiliJ

New member
היי ריקי! חזרתי :)

מקווה שאת זוכרת, לפני כמעט חודשיים איבחנת את כתב ידי, והמלצת לי לקחת את הזמן הזה על מנת להירגע. אני כן מרגישה שחל בי שינוי, מעניין אם גם בכתב היד. אשמח שתאבחני! תודה מראש, הילי

riki t

New member
היי הילי (וגם אודי), רק מחר אוכל להיות מספיק

רגועה בכדי להתעמק בכתב ידך ברצינות הראוייה, שמחה שחזרת שוב , ומקווה להצליח מחר. אודי- גם אתה עם הכתב החדש מאתגר אותי עכשיו וצפופה פחד בזמן, מקווה שסובל דיחוי גם למחר כי באמת הייתי רוצה לנסות.

riki t

New member
אודי (וגם הילי) ,הבעיה היא שמחר אוטוטו נגמר

ואני לא מצליחה להגיע אליו , וגם המחר שאחרי הולך להיות עמוס מידיי והמחר שאחריו קצת צפוף ,אז כבר נמנעת מלהבטיח ולהתחייב, מקסימום (ובטוח) אתעסק עם זה באיחור . והילי- גם לך מובטחת ממני תגובה עד סוף השבוע.

HiliJ

New member
אין לחץ...

אם תוכלי ותרצי אני אשמח לתגובה... אם לא תספיקי, לא נורא...

riki t

New member
אוקיי הילי, הנה זה בא....

היי הילי , יש בך את הנחישות, המרץ, המוטיבציה, הכוחות, הכישורים והיכולות שיוכלו להביא אותך למקום ממש יפה ומספק בחיים , אך ככל הנראה את עדיין בתהליך כלשהו , אני כן רואה את המאמץ והרצון שלך להתגבש , לשפר, לגלות מיקוד ויותר עינייניות, אני גם רואה שהפחתת מינון בצורך להיות מוחצנת , שאת יותר מוכנה לקבל דברים ופחות חולמת ,מגלה יותר איפוק וטאקט , ואני מניחה שתמשיכי לצעוד כך ותוכלי באמת להגיע בפרק זמן קצר יחסית למקום הנכון והרצוי , קחי בחשבון שאת רק בת 21 , את עדיין בתהליכי גיבוש ורובנו עוברים התלבטויות כאלה או אחרות בשלבים כאלה בחיים. עם זאת ובמקביל , נראה שיש הרבה מאבקים פנימיים בתוכך שכרוכים בלא מעט התלבטויות והסתייגויות והללו מקשים עלייך לנתב את דרכך בבהירות ובאופן ממוקד ויעיל לעבר מטרות שאת מציבה לעצמך, ומקשות עלייך לפתח מערכת יחסית תקינה ובונה עם הזולת , ותכף אנסה לגעת מחלק מהנק'/דילמות שמשתמעות מכתב ידך. יש חלומות, פנטזיות ושאיפות שהם יותר בראש מאשר באות לידי ביטוי תכלס בשטח , יש היסוסים ומעצורים לגביהם, לא בטוחה ולא שלמה עם עצמך, לא בדיוק יודעת איך לעשות את זה מבלי 'לגרום למהומות' סביבך ומבלי לערער את יציבותך. יש אצלך צורך חזק להתבלט, להיראות, להיות מוחצנת, להשמיע את קולך ולעשות איזה שהם צעדים בומבסטים-גראנדיוזים והצורך הזה שואב ממך ככל הנראה את האנרגיות ומקשה עלייך לנתב את עצמך ולממש את הפוטנציאל הטמון בך באופן יעיל. את מאוד לוקחת ללב, מאוד רגישה לתדמיתך , חשוב לך מה אומרים עלייך , איך מגיבים ואיך מתייחסים אלייך, חשוב לך לקבל כל הזמן פידבקים - הצורך הזה עוצר אותך, ותחשבי על זה, פשוט היי את עצמך מבלי לצפות שיעשו/יגיבו/יפרגנו/יעניקו/יגמלו, עשי ותני מתוכך עם כל האהבה (כמו שאת יודעת ואוהבת) ושימי לעצמך סייגי מינון תוך שתמשיכי לפתח את כיוון היעילות, מיקוד, רצינות וגילוי אחריות להחלטות שקבלת. יש איזה שהיא מלחמת פנים בין הרצון להיות עוד קצת ילדה ולהתפנק לבין הרצון להיות עיניינית, לגלות יוזמה ורצינות , ואת בתהליך – אני חושבת שעם הזמן יחול שיפור ניכר. יש התחלה של תוכניות וצעדים , גילויי יוזמות ולאחר נסיגות כאלה והסתייגויות. הדמיון עובד אצלך שעות נוספות וזה משפיע המון על זווית ראייתך את הדברים ,כך שאת רואה את הדברים כפי שהם מעינייך בלבד , קצת 'מנפחת' עיניינים ולא באמת אובייקטיבית , נפגעת מידיי, מרגישה לא מוערכת כייאות, ואולי גם מדמייינת מידי התרחשויות כמו 'הוא עשה כי...ובטוח שההוא...' ועוד. את מבחינתך מעניקה, נותנת , משקיעה , יוזמת, מגלה רצינות, אחריות ועוד וע"כ לדעתך מגיע לך לקבל את התמורה הנאותה ולהיות מוערכת כיאות, ואת כובלת על זה שאת לא מקבלת אותה, על שאנשים לא יודעים להעריך, לא יודעים להחזיר , לא מספיק....(וכל זה עם דמיון מוגזם) , ייתכן גם שנפגעת ממערכות יחסים בעבר והרגשת שזלזלו ולא העריכו אותך וע"כ את בונה איזה שהיא התרחשות בראש לכל מיני סיטואציות דומות שאת חווה ביום יום ביחסייך עם הזולת, דבר שמביא ללא מעט רצון מצידך להסתייג, לא להאמין, לבלום , להתנגד , להפסיק לשתף פעולה. מאוד ייתכן שיש חיכוכים עם הסובבים על רקע זה שהם רואים בך את חוסר היציבות, את הקפיצה מדבר לדבר , את ההתפארות (חסרת התוכן מבחינתם), את הנסיגה, את הילדותיות ועוד , כי בסופו של דבר כל המאבקים הפנימיים האלה בתוכך מוחצנים ומוקרנים בדרך זו או אחרת. ולסיום- את זקוקה לאנשים סביבך, יש צורך בפעלתנות, יש בך צד יצירתי , את אדם גזעי, מעניין וחם – ואולי מכאן את צריכה לנתב את עצמך למקומות עבודה שיספקו לך את מה שאת צריכה.

HiliJ

New member
וואו...

קודם כל, תודה רבה על ההתעמקות והפירוט!!! ניכר שהשקעת באיבחון... אני חסרת מילים לגמרי, כל מילה שכתבת נכונה לגביי במאת האחוזים! אין לך מושג כמה אני מודה לך, ובהחלט אנסה ליישם את העצות שלך. את מדהימה!!! תודה שוב :)

HiliJ

New member
בסדר גמור

קחי את הזמן... סקרנית לגבי האיבחון שלך, תודה שוב! הילי :)

riki t

New member
היי הילי, זה לא יילך , מצטערת

ניסיתי ומאוד התאמצתי להתעמק במה שקורה בכתב ידך , ולצערי ש לי המון התלבטויות לגבי התופעות שמופיעות בו כך שאיני שלמה עם עצמי כרגע וממש לא רוצה להטעות אותך סתם בתגובה לא רצינית, אני מקווה שבהמשך כן אוכל לסייע, מצטערת והמוןן.

HiliJ

New member
אין על מה להצטער...

זה בסדר גמור, לא נורא... תודה בכל זאת :)

LaFirm

New member
היי הילי

היי הילי, מה שלומך ? אני יכול להגיד לך שאת בן אדם ביקורתי, את אוהבת לבקר את הסביבה ואת עצמך, לפעמים את יכולה להיות מאוד חדה באמירותייך, את גם כן בן אדם מאוד אסרטיבי בחשיבותייך , חכמה ופתוחה. כמו כן אני יכול להגיד לך גם שהרגש משפיע עלייך לעיתים קרובות , את נמצאת כרגע בתקופה רגישה , בעייתית וסובלת מחוסר יציבות ? , אבל אל תדאגי מבחינה נפשית את בסדר גמור. יש לך יחס תקין כלפי החברה, יחסי אנוש טובים, את צנועה. יש לך פנטזיות , כשרונות אומנותיים, את בעלת דמיון פורה, יש לך נטיה לעיסוק באמנות וביצירה, וכנראה אנשים לא שמים לב לזה ויש לך רצון עז להפגין את כשרונותייך !!. יש מצב אין לך דמות אבהית ? יתכן גם כי את מושפעת מאחרים וקשה לך לסרב ? את מסתירה או בורחת ממצבים משפחתיים. מבחינת בריאות פיזית - את בריאה והכול סבבה ! מקווה שעזרתי לך, שיהיה לך יום נפלא !!!

LaFirm

New member
הילי....

אם תרצי ניתוח ספציפי בתחום מסויים אל תהססי לפנות אליי.

HiliJ

New member
תודה!

שלומי מצויין, מה איתך? :) תודה על האיבחון, צדקת מאוד! זה נכון שאני מאוד ביקורתית, בעיקר כלפי עצמי. אני חדה באמירותיי בעיקר בכתב (כאן נכנסת האומנות שציינת. אני כותבת המון), אך בעל פה אני פחות אסרטיבית. אכן הרגש משפיע עליי מאוד, בתקופה האחרונה אני מנסה פחות להתרגש מכל דבר, אך כמו שאתה רואה, כנראה שזה טמון בי. זה נכון שאני לא יציבה. בקשר ליצירה ופנטזיות, לא יכולת לתאר את זה מדוייק יותר!!! יש לי דמות אבהית, הוא פשוט לא דומיננטי בחיי. ואני מאוד מאוד מושפעת מאחרים, וכמו שאמרתי אני לא אסרטיבית, כך שזה נכון שקשה לי לסרב. שוב תודה רבה, היה מעניין לקרוא!

אמנם, זה לא אחראי לייעץ כלאחר יד

ובכל זאת, הייתי מציע לך בין אם יש לך כשרון לכך או לאו, ליטול חלק בחוג תיאטרון, משחק. מערבולת הניגודים, הרגשות והבלמים יש בהם משהו מתסכל, מעיק ומלחיץ ולא תמיד כשיש סבה הגיונית. נדמה לי שמשחק יכול לאפשר לך פורקן רגשי מצוין, תוכלי לצעוק, לבכות, לכעוס, להתאכזב ולהיות מתוסכלת, בעוצמות, בדמויות שתשחקי. זה לא יפתור לך את כל הבעיות בחיים אבל זה יכניס רוגע מינימלי ויאפשר לך בתוך הקלחת הזו יותר להתמקד, להתייצב ולהפיק מהפוטנציאל שלך יותר.

HiliJ

New member
תודה על ההתייחסות!

בעבר משחק אכן מאוד משך אותי, אבל פניתי לתחומים אחרים באומנות, שכן כל ענפי האומנות מאוד מדברים אליי. בכל אופן, הדברים שאמרת מאוד נכונים, ונתת לי נקודה למחשבה. תודה רבה!

shamon51

New member
סימנים

הילי אות "ב" === היתה גדולה ונפוחה "בצורה ..." וגם "בכלל ..." === עכשיו יותר מבוקרת עם חוד בחלק התחתון אות "ש" === נשארה שמנה נפוחה ועולה למעלה אות "ע" === היתה נפוחה, יורדת למטה עם תחתית שטוחה === עכשיו רגועה יותר אם כי נפוחה ב "לעצתך" אות "ת" === היתה עם סיום ארןך וגם עם ווים בסיום === השתפרה מבחינת האורך אם כי לקראת הסוף יש וו ב "תודה מראש" כללי == שינוי זווית האותיות תוך כדי הכיבה

למעלה