היי רות

היי רות

שאלה קשה מנשוא:) אולי תצליחי לעזור בכול אופן מנסה. יש בי משהו שקצת לא מוגדר וסותר את עצמו בכל התחומים שוב ושוב למשל אני אחת שלא למדתי בית-ספר (נסיבות שהפריעו) אבל אני קוראת כל דבר קרי. מסקרנות. מדע אטומים, פילוסופיות, היסטוריה של כל העולם ואישתו ועוד... מוסיקה: זה או שירים בלועזית של שנות 60 במיוחד שירים צרפתיים שאיני דוברת ממש אני מתעוררת לתחייה בכל שיר ויודעת אותו בעלפה. מאידך אני שומעת שירים בערבית אום כלתום ומתעוררת כאילו שני קצות שאין בינהם שום חיבור זה רק חלק ממה שזה מתבטא גם באופי אני נורא נשית אבל מאידך יודעת לבצע דברים של גברים כמו תיקונים פנצ'רים טכנית טובה. אני לפעמים תוהה האם אני מחוברת למשהו אחר שפעם אני ככה ופעם ככה ..? יש לכך הסבר?

רותי 11

New member
לדעתי ההסבר הפשוט ביותר הוא

שאת פשוט מחוברת להמון חלקים שבך ואת נותת ביטוי להמון דברים שלמדת וחווית בתקופות חיים שונות. אני למשל גם כזאת, אחת שלא אהבה ממש ללמוד בבית הספר לימודים רגילים, למרות שכאשר למדתי שלטתי המון בחומר למשל מאוד שנאתי מתמטיקה, והייתי הכי חזקה בזה בכיתה (בכל אופן ביסודי). וכמו שאמרת אני אוהבת סגנונות מאוד מעורבים של מוסיקה בעצם כמעט הכל. וזה באמת עניין של התעוררות התת מודע לזכרונות מתקופות שונות. אגב כמו שציינתי לא אהבתי ללמוד ממש בבית הספר אבל לקרוא משיעמום הייתי פותחת אנציקלופדיות, ומתעניינת בחומר שהוא לא חומר יומיומי. ולדעתי סקרנות זאת תכונה טובה כי היא בעצם נותת לנו להתקדם בחיים ולא לקפוא על השמרים כי כל הזמן יש בה משהו שמגרה להתקדם ללמוד לדעת. בכל זאת ידע זה כוח.

אז מה?

הייתי כמה וכמה גילגולים לדעתך ונישאר בי משהו דבוק בתודעה??????????? ועכשיו זה מתבטא בכול מיני סגננות טעמים ובכלל...? (לא כ"כ מעורה בנושאים אלו. זה די חדש לי יחסית)\ תודה. וטוב לדעת שהייתי פה:)

עד כאן רות עבור../images/Emo24.gif

מעבר לנושא הגלגולים, בכאן ועכשיו, יש בכל אחד מאיתנו את היין והיאנג= זכר ונקבה. כפי שיש גברים " נשיים" יש נשים "גבריות" יש גם וגם , לכן זה מאוד טבעי שאת יכולה ללמוד פילוסופיה ויחד עם זאת לתקן את הרז בבית. אני גם כזאת, תיקנתי מכשירי חשמל ביתיים, וגם למדתי תעשיה וניהול, וגם הילינג ריפוי ורוחניות וגם תחזקתי גינון של צימרים שיש לנו. זה מאוד טבעי, לעומת זאת יש לי קרובת משפחה שאינה יודעת היכן נמצא סמרטוט רצפה בביתה . בהצלחה ואהבה אריאלה

למעלה