היי רותי

היי רותי

היי רותי שאלה: ציינת כאן בעבר שעניין הגיל של אדם שמתאבד משמעותי ושמי שעבר את גיל 35, בודקים אם הוא סגר מספיק מעגלים בחייו לפני ששולחים אותו לגלגול מיידי נוסף על מנת לתקן את מעשה ההתאבדות החמור. והשאלה שלי, אם גיל 35 נחשב נקודת ציון שאחריה יש משקל רב יותר למעגלים שסגר האדם בחייו אם התאבד אחרי גיל זה, אז השאלה הנשאלת היא האם גם גיל 70 הוא איזשהי נקודת ציון בעניין התאבדות? אני פשוט שואל כי גיל 70 זה כפולה של גיל 35, 35 כפול 2. איך נשקל המשך הדרך של הנשמה אם האדם התאבד אחרי גיל 70? ובכל מקרה, אני מוסיף כאן לצורך הבהרה לכל מי שחושב להתאבד, אל תעשו את זה כי תמיד יבואו ימים טובים יותר והחיים יפים ומי שמרגיש כל הזמן איום ונורא צריך ללכת לטיפול פסיכולוגי או טיפול רוחני ולפעמים גם חייבים לקחת תרופות. זיכרו תמיד את חצי הכוס המלאה ושיש הרבה דברים יפים בחייכם גם אם זה לא נראה כך. בברכה

רותי 11

New member
יוסי היקר - אדם שמתאבד

מתחת לגיל 35 וכמובן שהוא היה אמור לחיות עוד מעבר לזה הוא חוזר מיידית לכאן בגוף אחר. אבל זה לא תופס לגבי כולם, יש כאלה שלא משנה באיזה גיל זה יקרה הם יחזרו מיד משום שהם באו לכאן במטרה של יעוד מסויים ואת אלה אפשר לזהות לפי השמות שלהם. כמובן שבודקים אם ההתאבדות של אותו אחד לא פגמה בתהליכים של אלה שהיו לו מולם חוזים נשמתיים, וכמובן מקום השיעורים שלו. ואין קשר כאן לכפולות של גיל, פשוט גיל 35 הוא גיל של התחלת מעגל נשמתי חדש. וכמו שציינת תמיד יש את המחר ואף אחד לא יכול לדעת לאן החיים יכולים להוביל וקצת רצון טוב שלנו אנחנו משנים את כל החיים שלנו

תודה רותי- שאלת המשך

רותי יקרה ועכשיו אם פחות קשר להתאבדות ויותר בקשר למשמעות ההגעה לגיל 70. האם לגיל 70 יש איזו משמעות מיוחדת? אני שואל את זה, כי למרות שאמרת שאין משמעות לזה ש 70 זה כפולה של 35, עדיין בתפילה היהודית בסידור מתפלל היהודי הדתי או המסורתי בבית הכנסת ומבקש מאלוהים שיזכה להגיע לגיל 70. אני לא זוכר את נוסח התפילה כי אני לא דתי, אבל אני זוכר שזה נמצא בתפילה שהאדם מבקש להגיע לגיל 70 . לכן, אני עדיין מתעקש ושואל האם לגיל 70 יש איזשהי משמעות מיוחדת או שדינו כמו כל גיל אחר? ושוב תודה על התשובה הקודמת. בברכה

רותי 11

New member
לא שידוע לי שיש משמעות

שונה מכל גיל שבו יש לנו שיעורים או תיקונים

snoopytush

New member
לא תמיד מספיק רצון טוב

הרתי אנשים שהחיים שלהם היו טרגדיה מתמשכת למרות שניסו לשנות את חייהם. מה זאת אומרת אפשר לבדוק לפי השם?

UNIVERS1

New member
שמות על פי ייעוד?

רותי - יקרה, זה נשמע מרתק.. את יכולה להרחיב מעט?

רותי 11

New member
הסברתי את זה לא אחת כאן אבל בקצרה

יש כאלה שיש להם אותיות "צביריות" בשם אלה הן אותיות שמעידות על היעוד של האדם האותיות הן ל', ט', וכל האותיות הסופיות הן כמובן צריכות להופיע בשלוש האותיות הראשונות של השם הפרטי אם הן מופיעות אחר כך הן כבר לאאותיות צביריות, מי שיש לו אות כזאת בשם מעיד על כך שהוא בא לעשות עבודה למען הכלל.

רותי, לא הבנתי ממש,

האותיות הן: ל, ט, כ, מ, נ, פ, צ? כלומר אם יש לי אות שנייה בשם הפרטי מ', אז יש לי אות צבירית?

רותי 11

New member
לא הבנת נכון אני אמרתי

אותיות סופיות, לדוגמא אסף, רם, וכדומה רק אות סופית שמיקום שלה הוא בשלוש האותיות הראשונות של השם.

למעלה