היי רותי

היי רותי

מה את אומרת על המאמר (לגביי 2 הפסקאות האחרונות שהיא כותבת על השתל של קריון) אגב, מהו אותו שתל?

רותי 11

New member
היי חמודה- כמו שהבנת השתלים

שהחוצנים שמים הם בהחלט שליליים הם באים ממקום של כפיה ולא פניה השתל של קריון עד כמה שהוא ידוע לי הוא שתל ניטרלי ואין אתו בעיה. כל ילדי האינדיגו ובכלל ילדי העידן החדש נולדים עם שתלים של עידן חדש, אבל הם נולדים עם שתלים שונים ממה שהחוצנים שמים עלינו, כי מה שהחוצנים עושים הם בעצם מסמנים אותנו וככה יש להם גישה ישירה אלינו תמיד, אני בזמנו נפגעתי מהם ולמזלי יש לי את הכלים להעיף את הסימונים שלהם. בגדול לכל אחד מאיתנו יש שתל לרובנו יש

רותי 11

New member
כמו שציינתי לכולנו

יש "שתלים" אבל הם של עידן האדמה השתלים האלה הם בעצם מעין תדר שנמצא בד.נ.א. שלנו. זה ממש שונה מאותם שתלים שהחוצנים שמים עלינו, ככה שאין לך לחשוש מהשתל שלך. ותאמיני לי ממקום אישי לחלוטין אני יודעת על מה אני מדברת, סבלתי מהם מספיק.

רותי,מה את אומרת על הפליאדים?

הרי גם שם מדובר על חוצנים, ויש פה הרי אנשים שמתקשרים אותם....

רותי 11

New member
דנה - הפליאדים חוצנים ונכון

יש הרבה שמתקשרים חוצנים זה לא אומר שזה נכון, יש הרבה מרפאות של חוצנים זה גם לא עושה את זה נכון.

רותי 11

New member
אגב לגבי הפליאדים

אומרים שהם השתנו, והיום הם באו לעזור כי בעבר הם לא בדיוק עזרו לנו

אבל על פי קריון אנחנו (או לפחות הלמורינים)

נוצרנו בצילמם- מהDNA שלהם.....

רותי 11

New member
הלמוריאנים הם ממש לא

הפליאדות, הלומריאנים מגיעים מתרבות שנקראת מו, והפחיאדות מגיעים מסדרת הכוכבים שהם נקראים על שמה. אם כבר הם אלה שיצרו לנו בלגן, הם אלה שהביאו את ההגיו לעולם הלמוריאנים היו רוחניים ואינטואיטיבית והם בעצם אלה שיצרו את ההגיון שהיום כמו שאת יודעת זה אחד הדברים ש"דופק" אותנו, כי לאט לאט התרחקנו מהמהות שלנו ומאלוהים

לא אמרתי שהלמוריאנים הם הפליאדות

אבל לפי קריון,כשהאדם התפתח מהקוף היו 20 זנים שהם בין אדם לדין קוף ז"א היו כמה סוגים של בני אדם כמו שלמשל יש כמה סוגים של חתולים (חתול הבית,הצ'יטה, הנמר הברדלס וכו') ושהפליאדות השתילו את הDNA שלהם בקבוצה ספציפית שהפכה ללמוריאנים, וכל השאר נכחדו....

רותי 11

New member
את התיאוריה הזאת אני שומעת

לראשונה, אני קראתי הרבה אחרים שנשמעים לי הרבה יותר מהימנים

רותי 11

New member
אני יודעת על מי את מדברת

אני אביא מאוחר יותר קטע שמסביר את המוצא שלנו אני אתן לך רמז קטן, רובנו חייזרים במקור

Hada Del Magia

New member
גם אני קראתי את זה

בכלל, אני קוראת הרבה תקשורים של קריון והם מאוד מעניינים. הנה קישור לתקשור בו קריון מספר הכל על ההיסטוריה של האנושות ועל בריאת העולם: http://ahava.netfirms.com/Kryon_The History of Humanity.htm רותי האם התקשורים האלו נכונים? זה כל כך מבלבל... יש כל כך הרבה תיאוריות שכבר אי אפשר לדעת מה נכון ובמה להאמין... איך יודעים?

רותי 11

New member
היי חמודה, התיאוריה הזאת

קצת מוזרה לי, כי אני מכירה את הדברים אחרת ויש המון תקשורים שתומכים בכך, יש המון ספרים מתוקשרים אני מעדיפה להתחבר למה שהלב לי אומר לי ולומדת לקורא את הדברים מהלב ולעשות את החיבוריות בין התקשורים. אני מאוד אוהבת את התקשורים של קריון אבל משום מה זה לא ממש מסתדר לי עם מה שאני יודעת ומכירה.

Hada Del Magia

New member
מהם החוצנים?

הכוונה היא לא לחייזרים נכון? כלומר, יצורים שבאים מעולמות אחרים... את אומרת שהשתלים של החוצנים הם שליליים ובאים ממקום של כפייה, אז זה אומר שהם רעים? הרי הבנתי שאין ישויות רעות בעולם הזה, שכל הרוע מקורו דווקא באדם, בגוף האנושי, הנשמה אף פעם לא רעה הרי... [

רותי 11

New member
זה לא עניין של רוע

זה ענייין של חוסר רגש ואכן חוצנים זה לא חייזרים

למעלה