מקווה26 - את יודעת אומרים
שהסקרנות הרגה את החתול
אבל זה בסדר גמור כי בלי יצר הסקרנות לא היינו מתקדמים ומתפתחים גם אני לאורך כל הדרך שאלתי המון שאלות סקרניות לגבי ולגבי הסביבה שלי, אבל הדברים האלה נרגעים עם הזמן. ונעבור למסר: מקווה(אני משתמשת בניק) יקירתנו האם ברור לך יעודך? האם ברורה לך הדרך שבה בחרת לחיות? כנראה שלא כנראה שאת עדיין מנסה לגשש ולחפש את אותה דרך, אבל אם תרימי את ראשך כלפי מעלה ותלכי זקופה את תמצאי את אותה דרך, את אותו יעוד שאת יודעת שאת נכספת אליו אבל לא מספיק מאמינה שזה אכן מה שצריך לקרות את לא מאמינה שבחרת בכזה יעוד גדול, אל תמעיטי מערכך על תכופפי את עצמך לכי זקופה ובגאון לכי ישר אל הדרך, ליבך יוביל אותך אליה תני לו קצת יותר קרדיט מאשר את מאפשרת לו היום. את יודעת שהגישוש מגיע מהיסוס מפחד להפיץ את האור שבך, תבקשי את הדברים והם יגיעו אבל תבקשי אל תחששי מהם אל תחששי מהבאות תזרמי עם הדברים והם יגיעו בקלות, העוצמות שבך רוצות לפרוץ החוצה, תאפשרי להן לצאת ולפרוץ אל תחששי מהן ואל תדכאי אותן. את עסוקה מדי בחיי היום יום, שחררי את הדברים האלה תני לרוח להוביל וגם חיי היום יום יהיו עשירים ומספקים יותר מכל הבחינות, הן מהבחינה הכלכלית/חומרית והן מהבחינה הנפשית, לכן רק תאפשרי יקירה והכל פתוח בפנייך. אוהבים אותך שם למעלה ההדרכה שלך.