היי רותי

מקווה26

New member
היי רותי

אני ובעלי מאוד אוהבים ארכאולוגיה זה היה חלום ילדות של שנינו. האם את רואה משהו בעבר שמקשר אותנו לארכאולוגיה והאם היינו ביחד? ועוד שאלת סקרנות (שאלה ילדותית...אני יודעת) האם הייתי בעבר "אישיות חשובה/ מפורסמת"? תודה מראש,

רותי 11

New member
מקווה26 ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אם זאת שאלה ילדותית כי זה מסקרן כמעט את כולם לדעתי, גם אני בתחילת הדרך שאלתי מי ומה הייתי ומי היו בני משפחתי, אבל אלה שאלות באמת שמשרתות את האגו בלבד, אם היית מפורסמת, בהחלט, אבל אני לא מקבלת מי אני רק רואה אותך עם כתר על הראש. את ובעעלך הייתם ארכיאולוגים, ומעניין ששניכם הייתם גברים והייתם ביחד, באותן משלחות אחת מהן היא מצריים.

מקווה26

New member
תודה על התשובה

מעניין שזו פעם שנייה שאמרת לי שהייתי במצריים, ואכן גם היום, גם אני וגם בעלי מאוד נמשכים לארכאולוגיה המצרית

רותי 11

New member
את קולטת את הפרדוקס ?

שהיית במצרים ולאחר מספר גלגולים חקרת את נושא מצריים וגם היום את נמשכת לאותו נושא והכי מצחיק שאת יכולה לעשות מחקר על עצמך על מי שהית שם (הכוונה היא לתקופה שהיית ארכיאולוג)

רותי 11

New member
אני אסביר למה התכוונתי

אמרתי שהיית ארכיאולוג במצרים והפרדוקס הוא שיכול להיות מצב שמה שחקרת שם מה שניסית ללמוד שם יכול מאוד להיות שזה היה עלייך בגלגול אחר, בלי לדעת כמובן. לדוגמא היית תות ענך אמון ואת כארכיאולוג חקרת את החיים שלו, ולא את לא היית תות

מקווה26

New member
אוקיי עכשיו יותר ברור

מה שבאמת מרתק זה באמת לחקור על עצמך בגלגול קודם מתוך ידיעה שזה היית אתה...בזמנו כתב לי שהייתי כהנת במצריים העתיקה

למעלה