היי רותי

היי רותי

מזל טוב על הפורום! אני צריכה ממך עזרה. אני מרגישה נטולת כוחות. אני מרגישה שכל מי שבחרתי שיהיה לצידי מאכזב אותי. נמאס לי להיפגע. אני יודעת שהדרך בה אני הולכת היא טובה בשבילי אבל אני לא בטוחה. איבדתי את שמחת חיים. מרגישה אבודה ולבד.מאז שאבא שלי נפטר שנה ו10 חודשים אני מרגישה אבודה. אני רוצה להמשיך הלאה אבל מרגישה שאני חוזרת לאחור. אני חייבת עצה, ברשתוך. אני רוצה לדעת על גילגול שהיה לי, יש לי הרגשה שזה קשור בזה. אשמח לכל תשובה שתתני לי, תודה מראש!

רותי 11

New member
הפיה בלבן היחידה ../images/Emo140.gif

היי מתוקה - יובלות לא שוחחנו מה שלומך? מתוקה אני מקבלת שאת עדיין לא משחררת ולא נותת אמון באף אחד לכן תחושת האכזבה והפגיעות, שחררי תביני שאביך איתך מחזקת אותך ומלווה אותך, אבל את חייבת לשחרר אותו ולהמשיך הלאה. את לא עושה טוב לעצמך ובטח לא לאביך שרוצה לראות אותך מתפתחת ומשגשגת, ומה שאת עושה כמו שציינת את פשוט דורכת במקום ומדי פעם עושה פסיעות אחורה, חבל, שחררי תביני שמי שמאכזב אותך זה את, את עצמך ולא אף אחד אחר באמת, ואני אומר לך משהו שאולי לא תאהבי לשמוע אבל את די נאחזת באביך כדי לא להתקדם כאילו סיבה לכך שאת לא מביאה את עצמך לידי מימוש עצמי. את לא תאבדי את אביך אם תמשיכי הלאה, את רק תשמחי אותו ותתני לו נחת כי גם משם הם עדיין דואגים לנו ורוצים את טובתנו בלבד, והם תמיד איתנו רק במצב אנרגטי שונה. לגבי גלגול שמשפיע עלייך היום ובעצם שגורם לך לא להגיע לידי הגשמה עצמית מה שאני מקבלת זה: אני רואה אותך במצרים העתיקה, היית כוהנת או משהו כזה בכל מקרה במקום רם שמשרת את העם, אנ ירואה שיוצאת לך ממש אש מהפה, (מעניין) את ידעת להקסים אנשים, ידעת לרתק אלייך אנשים במילים שלך, אנשים פשוט נהו אחרייך, בהתחלה זה היה טוב אבל לאחר זמן מה זה התחיל להעיק כי לא נשארו לך חיים פרטיים למרות שאהבת לעזור לכלל ואהבת לתת מעצמך אבל האנשים לא הניחו לך והבעיות שלהם עם הזמן פשוט גרמו לך לדעוך לאט לאט כ יאת לקחת על עצמך את הבעיות של האחרים לא ידעת לעשות את ההפרדה ולכן זה עלה לך ביוקר את לאט לאט דעכת והתחלת לחלות ולהתרחק מאנשים ועברת להתבודדות, כי ככה היה לך יותר קל - בכל אופן ככה חשבת, ועם הזמן כמובן הפסקת פשוט לשרת אנשים ככוהנת ולעזור להם, למעשה נוצר מצב שאת זאת שהיית זקוקה לעזרה, ולא מצאת מנוח לנפשך עד יום מותך.

גרמת לי לדמוע

אני חושבת שאת צודקת, אבל לא יודעת כיצד לשנות הכול. אני חייבת לשנות הכול לפני שזה יהרוס אותי. אני רוצה חיים פרטיים ורוצה להינות מהחיים.

נ.ב

יש לי פחד שבאחד הגילגולים הרעתי לאנשים. הייתי נוראית.יכול להיות? נ.ב. האם את יכולה לראות אם באחד הגילגולים היה לי קשר עם אבי ומהו? אני מרגישה רעה עם מותו כי לא פתרתי איתו את כל הדברים. עם אמי בטוח הייתי באיזשהו גילגול. יש לנו טלפתיה ואינטואיציה מדהימה ביחד. המון תודה שוב!

Balancedflow

New member
הי פיה

אם יורשה לי, אין לי הרבה מה להוסיף לדבריה של רותי, אבל רציתי לומר לך שני דברים - אחד - תזכרי שאין לאף אחד את היכולת לפגוע בנו אם אנחנו לא מאפשרים לו לפגוע בנו. והדבר השני, גם אם הרעת לאנשים אחרים באחד מגלגולי חייך הקודמים, הרי שאין לך במה להתבייש וממה לפחד, זה היה אז, ועכשיו את כאן, אחרי תהליך ארוך של למידה ועל מנת לתקן. אז תהיי בטוחה בעצמך, אני בטוחה שיש בך המון טוב שרק מחכה לבוא לידי ביטוי. בעיקר כלפי עצמך...

רותי 11

New member
היי מתוקה

אם הזקת לאחרים בגלגול אחר שלך, מאוד יכול להיות זה משהו שכולנו כנראה עשינו במשך הגלגולים שעברנו אם עשינו את זה במכוון או שלא זה לא משנה, העיקר לחשוב שהיום את כאן מתקנת ועושה טוב תתמקדי בכאן ועכשיו

רותי 11

New member
היי מתוקה עדין לא יצא לי להגיע למסרים

יש לי עוד כמה מסרים שאני צריכה לענות עליהם אבל כמו שאת מכירה אותי אנ יתמיד עונה

למעלה