היי רותי

Mandy18

New member
היי רותי

אני חושבת הרבה על השיעור שלי בזוגיות, אני כמעט בטוחה שהתיקון שלי יבוא כאשר אהיה בזוגיות ואפרד מהבחור - כי זה הפחד הכי גדול שלי אחר-כך להפרד.. כי אני נקשרת מאוד לאנשים (ומקומות משום מה). והגעתי למסקנה שעכשיו זה זמן טוב להיות בזוגיות כי אני בטוח אצטרך להפרד אחר-כך מהבחור כי אני אחזור חזרה הביתה כך שזה טוב כי אני כבר יודעת מראש שזה מה שיקרה.. ואחרי כל ההקדמה הזו, יש בחור שאני חושבת שמעוניין בי, ואני בערך מעוניינת בו אבל אני מפחדת, אני לא בטוחה אם לפחד שלי יש בסיס אמיתי או שאני פשוט מפחדת כמו תמיד. לכן אם תוכלי להגיד לי מה היה הקשר שלי עם הבחור בגלגול שעבר נדמה לי שזה יעזור לי .... תודה רבה, ושמו אולף.

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה

אני מקבלת שהוא אחד שבא לעזור לך לצאת מאותו פחד להתגבר עליו, לכן חשוב שתצאי מעצמך ותני לעצמך צ'אנס ואל תחששי משינויים ומקומות אין שם אף אחד שיכול "לנשוך" אותך, את סה"כ מפספסת את החיים והזדמנויות ומתנות שנשלחות אלייך, לכן אומץ זאת תכונה מאוד חשובה להמשך החיים, את צריכה לעבוד על הבטחון העצמי שלך, אבל ממקום של לא לחשוש שמא אחרים רוצים להזיק לך שאחרים מחפשים את רעתך, אף אחד לא יכול להזיק לך אם את לא תאפשרי לו את זה את צריכה לתת הזדמנות לחיים להוכיח לך את זה, אבל תעשי את זה ממקום נקי ולא ממקום של "בדיקה" כאילו תראו הנה אנ ינותת צ'אנס וכאילו להתכופף ולחכות ל"מכה" שתגיע. צאי עם כל הכוח הרי כמנדי את תחיי רק פעם אחת אז למה לך לחסום את מי שאת באמת.

Mandy18

New member
ואו זה כל מה שאני יכולה להגיד

תודה רבה לך רותי, ואת כל כך צודקת, הפחד שלי גורם לי להחמיץ כל כך הרבה דברים.. אז אני אתן את ההזדמנות לו ובמיוחד לי.. תודה רבה לך!!!

Mandy18

New member
אפשר שאלה בקשר למה שאמרת?

רותי כתבת שהבחור בא לעזור לי לצאת מתוך הפחד ושבגלל הפחד החמצתי דברים, אז האם זה ייתכן שהיו אחרים שבאו לי לעזור ואני פשוט לא נתתי להם?

למעלה