היי רותי

Hada Del Magia

New member
היי רותי

תודה על תשובתך בהודעה הקודמת שלי... רציתי לשאול...אני מאז ומתמיד מתעניינת בנושא הזה של גלגול נשמות וקראתי המון ספרים בנושא ותמיד תמיד נורא הסתקרנתי לדעת מה הייתי בגלגול הקודם... האם את יכולה לראות את הגלגול האחרון שלי? תודה...

רותי 11

New member
Hada Del Magia יקרה

לראות את הגלגול האחרון שלך אני בהחלט יכולה לראות השאלה היא מה הצורך לדעת מה היה שם. בכל מקרה מה שאני רואה לגבייך, אני רואה נערה מאוד מפונקת ילדת שמנת כמו שאומרים, ארה"ב, מהילדות שמראים בסרטים (סליחה) המעצבנות האלה, שחושבות שמגיע להן הכל בחיים ולא משנה על חשבון מי זה. זה די פוגע בך במשך הזמן נכון שיש כסף ואת מקבלת כל מה שאת רוצה בצורה חומרית, אבל מבחינה רגשית את מאוד אטומה שם, את לא יודעת איך להתנהל רגשית לא מלמדים אותך בכלל להתחבר לרגשות שלך ההורים שלך די עסוקים בעצמם שם, ואת נלחמת את המלחמות שלך כמו שאת מבינה אותם, ולצערך את לא ממש מבינה אותן, החברות שלך לא ממש חברות נפש הן שם בגלל המצב החומרי שלך את די מרעיפה עליהן מתנות כדי שהן תהיינה איתך, הייתי אומרת שאת פשוט "קונה" אותן, כי אם לא את ממש לבד. לא גלגול מלבב במיוחד אבל את שם בבידוד רגשי מאוד, משהו שכאן לדעתי את צריכה לדעת לעבוד עליו.

למעלה