היי רותי..

היי רותי..

היות והיום פעם ראשונה שאני כאן, רציתי לדעת מה תפקידך כאן, את יודעת דברים על נשמות וכדו`? מה היינו בגלגולים קודמים? עתידות? מה בדיוק?

רותי 11

New member
ערב טוב לך או יותר נכון לילה

התפקיד שלי כאן - הוא בעצם מנהלת הפורום למרות שזה מצחיק לומר מנהלת זה בית של כולנו בכל מקרה אם אני מבינה את השאלה שלך, אז אני כאן מנסה לענות לאנשים ולהסיר קצת ערפל מהעיניים שלהם לגבי החיים האלה וחיים קודמים. כמובן שכולם כאן מוזמנים תמיד לענות לכולם ואפילו אני שמחה על כך. ואגב אני לא נוגעת בעתידות. כי את העתיד שלנו אנחנו יוצרים מרגע לרגע.

אם כן, אולי תוכלי לעזור לי..

לא מזמן הכרתי בחור מדהים שנמשכתי ונקשרתי אליו מאד מהר שמו `חיים` הקשר הופסק ומאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו ומאד מאד קשה לי שאני בלעדיו.. אולי את יודעת/רואה מה הקשר הנשמתי אם יש? יש מצב שנחזור אכשהו? האם הוא מצידו שם עלי??? אשמח להענות, תודה רבה רבה!

רותי 11

New member
היי חמודה

אין בעיה אבל זה יאלץ לחכות קצת כי להיום גמרתי לתקשר אני כבר עייפה בכל מקרה אני אענה לך

רותי מחכה לתשובה

אני כולה נפגשתי איתו פעמיים ומאז הוא יושב לי בראש ולא יוצא? מחכה לדעת כבר מה יש לך להגיד על כל הנושא הנ"ל.. תודה מראש

רותי 11

New member
איכותית ברמה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל ואומר שאני יכולה לענות רק בהקשר אלייך, אני לא יכולה לבדוק לגביו אם הוא שם עלייך או לא כי אין לי את האישור לכך. בכל מקרה לגבייכם, אני רואה אותך על סוס, גבר, אני רואה אקדח ביד שלך מכוונת אותו כלפי בחורה דווקא, (זה הוא) אמנם את לא מתכוונת לירות או משהו כזה זה רק לצורך איום והפחדה, את מתרחקת בדהירה, והיא נשארת על האדמה עומדת על הברכיים שלה, היא אוהבת אותך ורוצה להיות איתך, את לא כל כך רוצה לא בגלל שאת לא רוצה אותה באמת אלא בגלל המקום שאליו את הולכת ובגלל אורח החיים שלך את מעדיפה שהיאל א תהיה לידך כדי להגן עליה. היא בוכה היא מוכנה לעשות הכל מוכנה לחיות חיים לא קלים העיקר להיות איתך, אבל את נאלצת להרחיק אותה בכוח ממך. את מתרחקת ולא חוזרת יותר לעולם. נשאר בך הצער על כך אבל בתוכך את יודעת שעשית לה טוב וזה מה שמנחם אותך. לדעתי יש מצב שתחזרו, בכל אופן ככה זה צריך להיות, ואם זה לא יקרה אז משהו התפספס.

הייתי גבר???היה לי סוס.. ממש מערבון

והוא היה אישה? מעניין מאד. מגניב לשמוע את זה.. ת`אמת הוא בחור נשי כזה ועדין.. יש לך מה להוסיף על מה שהיה ביננו עוד? זה מרתק אותי!

רותי 11

New member
אכן ככה זה מה שהיה

ואם היית רואה את מה שאני ראיתי איך שאת נראית זה היה מעניין אותך

הציפייה לתשובות

רותי אני רואה שאין לך זמן לענות לי ואני מחכה בקוצר רוח לתשובתך,אני מקווה שלא תשכחי את המקרה שלי ותעני לי בהקדם. סליחה מראש שאני כל-כך סקרנית וחסרת סובלנות.

רותי 11

New member
חמודה לא שכחתי אותך

ובהחלט אני מעדיפה לעשות את זה מחר כאשר אני פחות עייפה אני רוצה להעמיק בתשובה והיא תהיה תשובה ארוכה מתוקה דבר אחד אני רוצה לומר לך שאת נשמה ענקית עם הסכמת לבוא לכזאת קארמה

תודה

אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה!!!!!!!!!! 4 חודשים של בדידות ואבל ואין לי עם כתף תומכת בנושאים האלו. רותי את עושה עבודה מדהימה.תבורכי משמיים. ומקווה שמחר יהיה לך באמת זמן לכל השאלות שלי.דרך אגב אני לא יודעת באמת איך אפשר להסכים לשיעור קשה כמו שאני עוברת היום.

רותי 11

New member
תתפלאי לשמוע עד כמה אנחנו

מוכנים להסכים לשיעורים קשים מנשוא וכל זה קורה בגלל שאנחנו כנשמות יש בנו המון אהבה ורצון לעזור אחד לשני וזה מה שנקרא אהבה ללא תנאי.

למעלה