היי רותי

happines s

New member
היי רותי

אני יודעת שאני לא כותבת כאן הרבה, אני בדרך כלל נכנסת קוראת קצת מתלבטת והולכת. אבל אני בד"כ כן כאן. וגם סוף סוף יצא לי לראות אותך, הכתבה היתה מעניינת וטוב שהתראיינת שם. וגם לי היה טוב סוף סוף להכיר אותך. ועכשיו, בנוגע אלי, אני כרגע בנקודת מפנה בחיי, בנושא מאוד מאוד רגיש (איך לא...) עבודה. אני מבקשת שתתני לי עצה/מסר איך כדי להתנהג-אני מעוניינת בעבודה חדשה ומכניסה פי כמה מהנוכחית שלי. אני אשמח מאוד לקבל עצה עידוד כי אני די מפחדת בהתחשב במה שעברתי בשנים האחרונות בכל הקשור לפרנסה. תודה רבה

רותי 11

New member
happines s מתוקה

תרגישי טוב - זה שאת לא נכנסת הרבה לא אומר כלום - אני יודעת שלא תמיד יוצא להגיב או להיכנס וזה בסדר, תרגישי חופשי לשאול ולהגיב מתי שבא לך. את מבינה שהפחד לא תורם לך והוא באמת מעכב אותך את חייבת להבין שאם את רוצה פרנסה טובה, את צריכה להאמין בעצמך וביכולות שלך, להאמין בזה שאת יכולה להתחבר לשפע, את מבינה שככל שתביני שי לך את היכולת הזאת או יותר נכון השפע מחכה לך רק צריך להתחבר אליו אמנם זה נשמע פשוט אבל מתסבר שזה יותר פשוט ממה שאנחנו חושבים באמת. זאת עבודת שכנוע אמיתי, השאלה הנשאלת היא אם את אכן עובדת במה שאת רוצה לעבוד, במה שמרגיש לך נכון, ואגב אל תקראי לזה עבודה (עבד) תקראי לזה עיסוק זה נשמע אחרת.

happines s

New member
תודה רבה על ההזמנה

ותודה על התשובה. זה באמת נכון ששכחתי והפנתי עורף למה שאני שווה באמת וזה ניכר עלי גם חיצונית. וזה עצוב. עוד יותר עצוב זה שהכל בא מאיתנו ואנחנו מסרבים לזה, ולא משתמשים בזה-זה הכי עצוב שחיים נהרסים למרות שיכולנו לשנות את זה במחשבה הלוואי שיהיה כבר אחרת. יש הרבה אנשים שמגיע להם יותר

למעלה