היי רותי

ק ר ן5

New member
היי רותי

אודה לך אם תוכלי לומר לי מה הקשר שלי עם אמא שלי בגלגולים קודמים שמשפיע על הגלגול הזה תודה

רותי 11

New member
ק ר ן5 יקרה

את ואימך: אני רואה גבר עם שוט ביד ממוצא מזרחי, קצת מלא, אני חושבת טורקי או משהו כזה, אני רואה אישה מכופפת והוא מאיים עליה עם השוט - מה שאני מנסה לקלוט מי זה מי, האם את הגבר או ההפך, ומשום מה זה לא ממש ברור לי, אמנם הוא לא מכה שוט אבל הוא די משתמש בו להפחדה, הוא בעל צורך בכוחניות, כאילו להראות את הגבריות והשליטה האישה היא אשתו והיא די סובלת מהשפלה (מרגיש לי שהגבר זאת את) למרות שאני יודעת שיהיה לך קשה לקבל את זה. היא בחרה לבוא אמא שלך כדי שתהיה למה מעין עמדת כוח עלייך שהיא תדע לכוון אותך בחיים האלה אבל לא ממקום של שליטה אלא ממקום של הכוונה.

ק ר ן5

New member
איזה מוזר...

יש לי קשר ממש טוב עם אמא שלי....ממש כמו חברות ולשמוע שהייתי בעלה ובצורה כזאת...מוזר.... ועכשיו כשאני חושבת על אמא שלי אז באסה לי קצת שגם בגלגול הזה אבא שלי הוא השולט ותמיד היא הייתה האשה הקטנה שלו עד לפני תקופה מסויימת ואז הוא חלה והיא עדיין מסורה ומטפלת בו טיפול צמוד.... ועכשיו מסקרן אותי הקשר בינהם...

רותי 11

New member
קרן אין קשר לכך

היחסים שונים כי באתם לחוות דברים שונים כי באתם לפתור את הדברים ההם - לכן זה קורה.

למעלה