היי רותי

רותי 11

New member
היי מתוקה - למה מדברייה ?

את יודעת מעניין מאוד הכינוי הזה, כי כשנסיתי לראות מה היה איתך ועם בעלך, אני רואה אותך במדבר, עם בעלך, כערבים נודדים בכל אופן ערבים שחיים באוהל.אני רואה שהיו לך המון חלומות לגבייו, הוא אהב אותך אבל לא הסתפק בך, הוא לקח עוד נשים, את היית צעירה מאוד כשנישאת לו, הוא היה מבוגר ממך במספר שנים לא קטן, את לא היית האישה הראשונה שלו היו לו עוד נשים, 2, לפנייך, הגעת למצב נתון לא קל, קייווית בליבלך שאת תהיי המועדפת שלו, נכון שבהתחלה זה היה ככה, בכל זאת אישה חדשה, צעירה נאה, עם הרבה חן, וסלליחה שאני אומרת את זה "בשר טרי", הוא פינק אותך בהתחלה, קיווהב להביא ממך בן האחרות לא הביאו בנים, הן הביאו לו בנות, את הצלחת להביא את הבן שהוא חיכה לו, זה נתן לך מעמד מיוחס משהו בעיניו אבל לא בעיני שאר הנשים שלו. בקיצור לא היה שם קל, כל הזמן המלחמה הזאת על תשומת הלב שלו שלך לא שלך העדפות שלו שלא תמיד עמדו עין בעין עם ההעדפות והרצונות שלך, ולך לא הייתה בעצם אפשרות לעשות משהו או לשנות את זה הגעת למצב נתון, חיית במקום שלנשים לא הייתה זכות וככה נשארת עם עצמך ועם החלומות והרצונות שלך.

מדברייה

New member
רותי, תודה רבה.

תשובתך מסקרנת אותי מאוד.אני מוכרחה לציין שמאז ומתמיד המדבר עורר בי תחושה עמוקה, של בית, רוגע, של המקום שלי בחיים. ולכן היא מעוררת בי הרבה שאלות. האם תוכלי לומר לי מדוע הגלגלנו שוב כזוג? אם היו לו עוד נשים, מדוע לא איתן (לא שיש לי תלונות) מה המקום של הנשים האחרות שהוא היה נשוי להן בחייו ביום? האם לבן שלנו בגילגול הזה יש תפקיד שקשור בבן שנולד לנו?קראנו לו בשם עם משמעות בערבית... תודה רבה

למעלה