היי רותי

• פותח הנושא juha
  • פורסם בתאריך

juha

New member
היי רותי

קראתי כי יש קשר בין חגי ישראל לתהליך ההתפתחות הרוחני אותו צריך האדם לעבור.זה קשור זה במימדים?

רותי 11

New member
אין לי מושג למה התכוונת על המימדים

החגים הם ימי שער של כניסת אנרגיה לכדור הארץ להטעין את בני האדם, בגלל זה הרבה פעמים יש לאנשים "דכאונות" בחגים. כי לא כל אחד יכול להכיל את האנרגיות האלה בקלות כי זאת מסה אנרגטית.

golden energy

New member
|נדחפת|...או.....

או שהם בדכאון כי לא כל אחד יכול להכיל קרובים-רחוקים כלשהם.. או לא יכולים להכיל את המחשבה של שטיפת 200 כלים אחרי סעודת החג..

לא נכון../images/Emo70.gif אני מוחה../images/Emo70.gif

מצות זה טעים
הבעיה היחידה זה שזה משמין (בגלל זה אני לא אוכלת מצות כבר שנים
) ושאלה לרותי אם החגים הם שער אנרגיה מה הם ימי האבל וימי הצום השונים (9 באב, תענית אסתר, יום כיפור וכו')?

golden energy

New member
אני עם אלמקס!../images/Emo6.gif

במקום זה אני נאלצת לאכול...אממ....בעצם...להיחנק..... עם.......... עם........... פריכיות! למרות שלעומת מצות-פריכיות זה סביר

רותי 11

New member
אני דווקא עם דנבנדה

אני מאוד אוהבת מצות - חבל שהן משמינות. דנה לגבי השאלה שלך ישנם שני ימים בשנה שהם ימי שער מאוד "חזקים" והם יום כיפור ותשעה באב, ואם תשימי לב שלשניהם יש 10 ימי "הכנה". יום כיפור עשרת ימי תשובה, ותשעה באב תשעה ימים הכנה לפני. אלה הם שני ימים מאוד חשובים מבחינת שער אנרגטי ולא סתם אלה הן תקופות לא קלות.

golden energy

New member
רותי..חשבתי שהכרתי אותך ../images/Emo7.gif

סתאאאם......
מצות אולי משמינות,אבל: א-חיים רק פעם אחת-אז חפיף....
ב-יש להם תופעות לוואי יותר "מסוכנות" מהשמנה...
שאלה בקשר לשערים אנרגטיים שבדיון כאן: האם זה לא שייך כבר לעידן הישן? או יהפוך לעידן ישן בקרוב? זאת אומרת,כמו שה"חוקים" של פעם (נגיד בתקופת התנ"ך..) פחות ופחות רלוונטיים להיום, ופחות ופחות "צריכים" אותם.. אז ככה גם השערים האנרגטיים?...

רותי 11

New member
שערים אנרגטיים זה לא משהו ישן

זה עדיין קורה ויקרה תמיד זאת הדרך של הבריאה לשלוח אלינו אנרגיות במסה, ולא בצורה פרנטנית, עד היום זה ממשיך והיום יש תוספות של כל מיני תאריכים מיוחדים וכדומה.

golden energy

New member
צודק..../images/Emo122.gif

איך יכולתי
או.......שאפשר להבין את זה ככה: אולי בגלגול הבא נתגלגל כאנשים עם חילוף חומרים ממשששש גבוה ומהיר.. ועל כן! אשנה את הניסוח ל: "לא נורא..חיים רק פעם אחת כאנשים שאוהבים מתוק+חטיפים מלוחים+ מאכלים עם הרבה שומן עליהם..."
תודה על התיקון

obobus

New member
שכנעת אותי, אני הולך לקחת לטעום קצת גלידה

אז מה אם קררררררררררררררר

אלמקס

New member
היי רותי,אם תהיי איתי אני אכין לך גם תה../images/Emo203.gif

אז כדאי לך

golden energy

New member
המממממ............

מישהו מנסה לשחד........... אני בעד!!
(אלמקס! פסססט!......אל תשכח שהיא אוהבת הרבה נענע...אולי זה יעבוד...
)

אלמקס

New member
אני אפילו מוסיף ל-תה ../images/Emo212.gif שוקולד חורפית...

|רותי איפה את??? ה-תה שלך מתקרר...שוקו
שוקו

למעלה