היי רותי

n e o m y

New member
היי רותי

בקשר לתשובה שנתת לי לגבי אותו גבר שהיה לי בחיי,ואני רואה אותו כל פעם ימים ספורים לפני ראש השנה אני לא חושבת שאני רוצה לבקש ממנו סליחה,על מה בעצם?על כך שהפסקתי לאהוב אותו? והוא סירב להניח לי ולתת לי להמשיך לחיות בלעדיו?בסוף הקשר הוא אמלל אותי בגלל שרציתי לנתק איתו קשר הקשר בנינו לא נסגר בצורה נורמלית כי הוא לא היה בקו של שפיות בכלל,לא נותר בו עוד הגיון,הדבר היחיד שאני מצטערת עליו הוא התחושות הקשות שליוו אותו בפרידה שלנו וכניראה גם הרבה אחר כך,לפני איזה שמונה חודשים הוא יצר קשר וביקש להיפגש,מתוך רצון לסגור מעגל,ולשם כך הסכמתי,אבל זה לא באמת היה כך ,הוא לא רצה לסגור מעגל,הוא רצה לדעת אם אני עדיין אוהבת אותו ואם יש סיכוי קטן שניהיה בקשר,והייתי כנה איתו,הוא ביקש שנתנשק ולא הסכמתי,אמר שאני נאצית רעה ועויינת,ביקש שאחבק אותו במהלך הנסיעה,לא יכולתי ונקרע לו הלב מכך ושוב זה נגמר בצורה לא נעימה את חושבת שאני צריכה לבקש ממנו סליחה על כך? כי אני באמת לא יודעת,אולי אני לא באמת מחוברת למה שאני צריכה מרגשיה אני כל כך לא יודעת...אשמח אם תשובי אלי במהרה..תודה רבה.

רותי 11

New member
את צריכה לעשות תהליך

סליחה מולו - ולא בפיזי כדי לשחרר אותו ממך. תהליך הסליחה הוא בשבילך לסלוח לו על כל מה שעברתם ביחד

למעלה