היי רותי

n e o m y

New member
היי רותי

יש לי קשר עם מאוד חזק וטעון עם בחור,היה ניסיון בעבר לקשר רומנטי שלא צלח,לטענתו בגלל שאני מאוד יקרה לו הוא מפחד לפגוע בי,(לא היו לו קשרים אמיתיים מעולם בעבר)וטוען שאם יהיה בינינו קשר שיגרום לכאב הוא לא יצליח להתמודד עם זה,הקשר בינינו כיום הוא אפלטוני בלבד,יש לו השפעה מאוד חזקה עלי ולעיתים זה גורם לי לסערה וכאב עד אין קץ,כשזה קורה אני אומרת לו את זה,אולי כדאי שננתק את הקשר?? מה למען השם אני צריכה ללמוד מזה???? את שמותינו אשלח במסר..

רותי לא צריכה את השמות

על מנת להשיב לך

n e o m y

New member
היי רותי

אוקיי,את לא צריכה את שמותינו,הייתה לי מחשבה שאולי זה משהו נחוץ,השאלה שלי עדיין נשארה ברצון לתשובה... אשמח עם תשובי אליי..

רותי 11

New member
n e o m y יקרה ../images/Emo140.gif

אני רואה שהוא היה דוגמן, את היית עמיתה לעבודה - מסתבר גם דוגמנית, היחסים ביניכם היו חבריים ולא יותר, לא הרגשתם צורך לקדם את היחסים ביניכם מעבר ליחסי העבודה והידידות שהיו ביניכם, היה ביניכם כבוד ההדי, אני רואה שזה היה באירופה משהו כמו איטליה או צרפת, הייתם הרבה ביחד, בגלל העבודה והיה לכם נחמד אחד עם השני לכן מצאתם מפלט מהסביבה אחד אצל השני, באיזשהו שלב זה באמת התקדם מעבר לידידות והתקדם עוד צעד אחד קדימה עמוק מאוד. אבל זה לא החזיק הרבה זמן מעמד, ואתם הפסקתם את הקשר שהיה ביניכם, זה גרם לכך שלא הייתם אפילו ידידים כמו שהיה לפני כן, והיה מתח ביניכם גם בזמן העבודה, באיזשהו שלב הצטערתם על כך שהיחסים ביניכם התערערו ושהיה עדיף להישאר ידידים, תא עם הזמן מצאת מישהו שהיה די מקורב אליו וניהלת איתו רומן סוער, זה היה קשה לו כי הוא עדיין רצה אותך והיה לו קשה כפל כפליים כאשר כל הזמן הסתובבת סביבו עם החבר שלך, וזה הכעיס אותו וגרם לקרע עמוק יותר ביניכם. בסופו של דבר הוא עזב את העבודה שלו באותה סוכנות איתך, אבל הוא לא הצליח להרים את עצמו למקום טוב, הוא לא מצא "סוכנות" טובה כמו שהוא היה בא לפני כן הוא התחיל להדרדר, והתחיל לשתות לשוכרה, ואלוו דווקא בגלל שהוא איבד אותך אלא בגלל שהוא נאלץ לוותר על מקום העבודה שלו בנוסף, הוא כאילו שקע במרה שחורה עם עצמו והמון רחמים עצמיים והוא די האשים אותך בזה, למרות שזה לא היה נכון, הוא זה שבחר לעזוב את מקום העבודה והוא עשה המון בחירות שגויות בתוך מערכת היחסים ביניכם, את כל הזמן חשבת שהוא לא ממש רוצה אותך , הוא כל הזמן שידר שהוא יכול להסתדר בלעדייך ובעצם הוא לא באמת אוהב אותך, הוא ניסה להראות חזית קשוחה, כי אל תשכחי שאת יצאת עם שהו מקורב אליו והוא לא רצה להראות שכואב לו ושהוא מקנא, בסופו של דבר את מגלה את הרגשות האמיתיים שלו כלפייך על ידיד זה שהוא משאיר לך מכתב שבו הוא מפרט את הכל, המכתב היה מכתב התאבדות, ובו הוא מבקש סליחה אם הוא פגע בך והוא כותב שם מה הוביל אותו לעשות את האקט הזה, את לקחת את זה מאוד קשה זה ממש שבר אותך כי אהבת אותו למרות הכל אמנם לא אהבה לבן זוג אלא אהבה לחבר טוב. המקרה לא נתן לך מנוחה לאורך כל החיים - היו קטעים שבאמת האשמת את עצמך בחוסר רגישות ואיך לא יכולת לראות את זה ואיך פספסת את מה שקרה לו. מה שבאתם לעשות כאן זה להיות רגישים אחד לשני ולתקן את אותה מערכת שהייתה שם, להבין שכל אחד מכם הוא אחד בפני עצמו וכל בחירה שאנחנו עושים היא שלנו ואנחנו לא יכולים להאשים אף אחד אחר.

n e o m y

New member
שוב היי..רותי

נותרתי קצת מבולבלת למען האמת..אני צריכה להמשיך את הקשר איתו? למרות שלפעמים מאוד קשה לי שזו הקירבה היחידה שלנו?ולמרות שאם תיהיה לו אהבה אחרת זה יכאיב לי כל כך? אני צריכה ללמוד לחיות בקשר חברי איתו? רציתי לשאול משהו נוסף,שמטריד את מנוחתי בתק' מסויימת בשנה. היה לי גבר בחיי,נשוי,כמעט שלוש שנים,נגמר בגלל שהפסקתי לאהוב,הוא מעולם לדעתי לא השלים עם זה, לפני שלוש שנים הקשר בנינו נגמר,מאז אני רואה אותו כל פעם בתק' של ראש השנה,אני יודעת שכנראה יש לזה סיבה אולי תוכלי לעזור לי גם עם זה??תודה רבה,גם על מקודם..

רותי 11

New member
לא בהכרח

אתם יכולים להישאר ידידים גם, אבל הרעיון הוא באמת לדעת להתגבר על אותה מערכת הרסנית שהייתה לכם . תסלחי לי על ההערה אבל אני רואה שאצלך זה דפוס ליצור קשרים רומנטיים כמעט בלתי אפשריים, זה מעיד על שיעור שלך, שיעור לדעת לחיות עם בני זוג עד הסוף לדעת להתחבר לגברים בצורה של נתינה וקבלה עד הסוף ולא להתפשר על החיים שלך, לדעת להבין שמגיע לך ממקום של ההערכה עצמית ולא ממקום של זה מה יש או רגשות אשמה, כי זה משהו שאת סוחבת מאותה תקופת חיים שציינתי לפני כן בשרשור. את מביאה איתך המון רגשי אשמה משם, את צריכה ללמוד לחיות בלעדיהם זה אחד הדברים שבאת לתקן היום.

למעלה