היי רותי

היי רותי

יש לי מערכת יחסים קצת מוזרה (עם מטען רגשי קצת כבד) עם חברתי. מדובר בקשר חברי ואני אוהבת אותה מאוד... ובהתחלה היה ממש טוב אבל עכשיו הקשר הזה מעיק. לפעמים אני מרגישה קצת לא אהובה בו (רוב הסיכויים שזו הרגשה אישית שלי כי אני מרגישה כך לעיתים קרובות בהרבה קשרים). האם תוכלי לעשות עבורי שחזור? מה עליי ללמוד מהקשר הזה? את שמי ואת שם חברתי שלחתי לך במסר... תודה.

רותי 11

New member
שולאאאמית יקרה

אני אתחיל בזה שאני לא יכולה לעשות לך שחזור בצורה כזאת אלא רק תקשור ומה שאני עושה כאן זה תקשור ולא שחזור. את בעצמך ענית על השאלה שלך שזה בא ממך ושזה דפוס אצלך, שזה מעיד על אחד השיעורים המרכזיים שלך בחיים האלה. והשיעור הוא להרגיש אהובה - וכדי לעשות את זה את צריכה ללמוד לאהוב את עצמך,. זה מתקשר לאחד הגלגולים (וזה לא היחיד) שהיית בסין, אני רואה אותך נערה, היית די פעילה, והכוונה למדת כל מה שבנים למדו אפילו לירות בחץ וקשת, מאוד רצית לעשות רושם על הסביבה, כאחת שמצליחה כאחת שיודעת לעשות הכל ויכולה לעשות הכל, היה לך מאוד חשוב, לעשות רושם חיובי. ואחת המטרות של אותו רושם הוא להשיג שידוך טוב, ומה שמראים לי עכשיו שאת הלכת ללמוד לירות בחץ וקשת גם בגלל שהתאהבת במורה שלך, את רצית להרשים אותו ולהיות בקרבתו במקביל,אגב אותו בחור הוא החברה שלך. את לא מצליחה לעשות עליו מספיק רושם כדי שהוא יהיה בן זוג שלך, כי הוא בוחר בחברה שלך ולא בך. זה שובר אותך ואת נכנסת למצב דיכאוני בגלל, את ממש שונאת את שניהם, כי את מרגישה שכל מה שעשית היה לחינם, כמובן שמאז את גם מפסיקה להיות חברה של אותה אחת, ואת הופכת להיות אדם מאוד מריר וכעוס ובואי נאמר שמרושם טוב שניסית לעשות הפך אותך להיות אדם דחוי כי לא היית אדם שהיה נעים להיות בחברתו.

רותי 11

New member
בהחלט - ואת יודעת מה ההשלכות

בהתאם למערכת היחסים תעשי הצלבה ותגיעי למסקנות

אני מצטערת אבל

אני לא כל כך מבינה... אני יכולה להבין שמערכת היחסים איננה כפי שהייתה מלכתחילה ואני מצרה על כך. בהתחלה ההתנהגות שלי במערכת היחסים הייתה ממש של ביטול עצמי. עכשיו אני מרגישה קצת התנשאות מצידה. בדיבור שלה אליי לדוגמה וקשה לי עם זה מאוד כי היא מאוד חשובה לי. אני לא כועסת עליה אני פשוט קצת עצובה זה הכול. האם הגלגול הזה עלול לרמז על כך שיחסים אלו יגמרו בעתיד? אני יודעת מה השיעור שלי... אני חושבת שהבנתי את זה פשוט אני מתקשה לממש את זה.

סליחה... ודבר נוסף

כשכתבת שהיו עוד גלגולים... הכוונה לבאופן כללי גלגולים נוספים? או שהתכוונת לכך שהיו גלגולים נוספים בהם הייתי מרירה, כעוסה ודחויה?

רותי 11

New member
התכוונתי שהיו לך איתה

עוד מספר גלגולים. ועוד גלגולים שבהם הגעת למצב של חוסר אהבה עצמית

רותי 11

New member
שולאאאמית

אם תשימי לב - שבגלגול שציינתי היתה מערכת יחסים של מורה תלמיד, זה הרבה פעמים מסביר את המקום של ביטול עצמי כאילו המורה הוא דמות סמכותית "וצריך" לשמוע לה.זה גם מסביר את ההתנשאות. זה לא אמור להעיד על סיום מערכת היחסים בעתיד, זה אורמ שבאתם לעבוד על אותה מערכת יחסים ולתקן אותה היא גם באה לעזור לך, בקטע של ההערכה העצמית שלך. נכון שזה נראה הפוך אבל ככה הדברים עובדים

ועוד משהו

האם באחד הגלגולים עימה הייתה לנו מערכת יחסים רומנטית? כוונתי היא למערכת יחסים רגשית שצלחה? אני שואלת זאת דווקא בגלל שאני מרגישה קרבה אליה יותר מחברות אחרות שלי. בצורה טעונה יותר.

רותי 11

New member
שולאאאמית

אני לא רואה שהייתה מערכת שצלחה עד היום היו ניסיונות ולא יותר

סליחה

סלחי לי רותי... אל תטריחי את עצמך. את התשובות שאני צריכה, לעת עתה, אנסה למצוא כאן ועכשיו. תודה על תגובותייך.

למעלה