היי רותי

Curious

New member
היי רותי

אני מצטערת לשוב ולבקש שוב, מבינה שיש עליך עומס, אבל לפני כמה שבועות השארתי לך שאלה או מספר שאלות, שלצערי עדיין לא נענו. מה שמטריד אותי כעת הוא אדם מסוים שחבר לחיי לפני כחודשיים, ואני רוצה להבין מה הפגיש בינינו, מה השיעור שלנו, והאם עלי להישאר עמו בקשר או ללכת. יש המון קשיים, אני מבינה ששנינו מראים אחד לשני דברים, שצריך להמשיך וללמוד ומובילים האחד את השני להתמודדויות, השאלה היא האם זה נחוץ או שמא הגיע הזמן לקום וללכת או שמא יש כאן סיכוי להתפתחות יפה בסופו של דבר וקשר עמוק בין שתי הנשמות? מה בעצם מקשר בינינו היום או בגלגולים הקודמים, אם בכלל? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי ואשמח לשמוע כל דבר שעולה לך תוך כדי. תודה רותי!

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifהיי מתוקה

אנינ מתנצלת שלא ראיתי ופספסתי את ההודעה שלך לא בכוונה. ולשאלתך, אני רואה אתכם שני גברים עם בגדים של חוואים/בוקרים אבל ממש לא בתקופה של המערב הפרוע זאת תקופה הרבה יותר קרובה אלינו. אני רואה אתכם ביחד, לפי מה שאני רואה אתם שני חברים, לא יודעת אם חברים קרובים אבל אני רואה אתכם יושבים בפאב עם חבורה של גברים אתם משתעשעים, שותים משחקים נהנים, אמנם אתם חברים אבל יש לכם נטיה לעקוץ אחד את השני, זה משהו שקורה מתחת לפני השטח, כל עוד אתם בחבורה אין בעיה אתם די מסתדרים, אבל כאשר אתם לבד ישר נוצרת שתיקה מביכה ביניכם, כאילו אתם לא מוצאים את המילים, כי בעצם אין באמת הרבה משותף ביניכם, אתם פשוט חלק מהחבורה וזה הכל, אבל לא חברים קרובים, יש לכם שני חוות ששוכנות אחת לצד השני ויש מעין "תחרות סמויה" ביניכם כאילו של מי החווה המצליחה יותר אני רואה ששניכם רווקים, עד שמגיעה "בחורה חדשה לשכונה", ומשם העקיצות הולכות ומתגברות, על פני השטח אתם באותה חבורה וכאילו מפרגנים אבל זה ממש לא ככה, וכמו שציינתי כאשר מגיעה בחורה למקום ושם לצערכם אין מבחר עשיר בנשים, ובטח ובטח שנראות כל כך טוב, אז הציפורניים נשלפות, היא קולטת את המלחמה עליה זה מחמיא לה והיא משתעשעת בשניכם אבל אתם עיוורים ולא רואים את זה, היא משחקת ממש בשניכם ולבסוף בוחרת בשלישי. מה שהופך את שניכם לבחורים מתוסכלים מעט, אבל מה שקרה שם השאיר את חותמו עליכם וזה הרחיק אתכם אחד מהשני יותר, מה שאני מבינה מזה שכאן עליכם להתגבר על הרבה דברים מהעבר ואחד מהם זה כן להיות אחד עם השני ולקבל אחד את השני ללא תחברות וללא משוא פנים.

למעלה