היי רותי :)

loogi 24

New member
היי רותי :)

אני אחד מפליטי חדר מיסטיקה ורוחניות לשעבר :) אני זוכר שפעם פתחת לי מפה כלשהי בנומרולוגיה קוסמית והייתי המום ממה שאמרת אני עדיין זוכר את הדברים רציתי לשאול האם את יכולה לתת לי אינדיקציה לגבי החרדות שלי ולגבי האפשרות לטפל בהן כבר שנים שהן מנהלות את חיי ולא אני וזה רק הולך ונהיה יותר קשה האם לדעתך לחרדות יש תפקיד כלשהו? האם הן נועדו לומר לי משהו? לא נראה לי שאני מבין מדוע הן שם ובעוצמה כל כך חזקה עד כדי שיתוק אשמח לשמוע מה את חושבת בתקווה להעזר במה שאפשר כל טוב

רותי 11

New member
loogi 24 היקר ../images/Emo140.gif

מה שלומך - באמת יובלות לא שוחנו. אני רואה אותך זקיף, היית בתפקיד הזה לא מרצון אמיתי כי למעשה אתה היית איש שונא מלחמות ולא אהבת להחזיק נשק ולא באמת ידעת מה לעשות איתו, אבל שמו אותך שם ובלית ברירה ניסית למלא את התפקיד הזה, למלא את התפקיד בתקווה שלא יהיו באמת תקריות אבל התרע הגורל ואכן ממה שחששת אכן הגיע אבל התגובה שלך הייתה ממש מבישה, אתה פשוט (וסליחה שאני אומרת את זה) אתה פשוט עמדת מאובן לא הצלחת להגיב ואפילו הגעת למצב שהטלת את מיימך במכנסיים. אתה הרגשת מושפל מאוד מפוחד מאוד התביישת להראות את פניך ברבים כי הפכת להיות בדיחה בעיני האנשים, הרגשת ששמו עליך אות קלון, כי לא מספיק שלא עשית את העבודה שלך אתה גם ממש התפרקת. אתה צריך לשחרר את אותו זכרון, לשחרר אותו מהתת מודע שלך אם זה דרך דמיון מודרך או דרך מטפל, או לנסות לתקשר עם ה-ד.נ.א. שלך ולבקש לשחרר את אותו זכרון שחוסם אותך וכמובן לעשות תהליך סליחה עם אותו חלק נשמתי שקרה לו את המקרה הנ"ל.

loogi 24

New member
תודה רבה רותי

במידה ויתאפשר לי,האם אפשר לפנוך אליך באופן פרטי לטיפול?

רותי 11

New member
loogi 24 יקירי

אתה תמיד ברוך אתה יודע ובהחלט אם תרצה אני אעביר לך את הטלפון שלי ונשוחח

למעלה