היי רותי

היי רותי

שרונה ואני חשבנו הרבה על הקשר ביני לבינה שהוא חיבור מדהים שקרה "במקרה" ורצינו לשאול אותך האם נפגשנו היא ואני בגילגולים קודמים ואם כן באילו מצבים. תודה.

רותי 11

New member
צדף ושרונה יקרות ../images/Emo140.gif

זה ברור לכן שאתן מכירות מתקופות חיים אחרות. אני מקווה שאני לא צריכה להרחיב לגבי זה. אני אביא כאן תקופה אחת משותפת לכן. אני קולטת שזה היה בהודו או משהו בסביבה, הייתן גם שם שתי נשים, אני פשוט רואה אתכן רוקדות ביחד בתוך מעגל באיזה חג או פסטיבל, הייתן חברות ילדות, גדלתן ביחד כמעט כמו אחיות. הייתן בחורות עליזות מאוד, הייתן כל היום מסתודדות ביחד אם רצו למצוא אחת מכן תמיד ידעו שהיא אצל השניה. המשבר שלכן היה כאשר נישאתן ואחת מכן נאלצה לעזוב את הכפר ואז בעצם ניפרדתן לתמיד. כי הכפר היה מרוחק ולא הייתה ממש אפשרות להגיע אחת לשניה ולבקר זה לא כמו היום. נישבעתן אחת לשניה שאתן תיפגשנה עוד פעם אבל בצורה שלא יהיה מחסום "דרכים" ביניכן.

רותי את מדהימה../images/Emo24.gif

נפגשנו דרך האינטרנט כי לאור המרחק הגאוגרפי ביננו לא חושבת שהיה סיכוי שניפגש אבל כנראה שקיימנו את ההבטחה והחיבור היה מידי וכבר בשיחת הטלפון הראשונה היתה כזאת פתיחות כאילו שמזמן לא התראינו והיינו צריכות להשלים את מה שהחסרנו נכון שרונה? רותי המון תודה את מדהימה.

רותי שאלה מאוד מסקרנת

אני שואלת בהסכמת שרונה. תוך כדי השיחות שלנו התגלה כי אני ושרונה שכמו שכתבתי במרחק גאוגרפי גדול מאוד יצאנו עם אותו גבר היא לדייט אחד ואני לחודשיים רצופים ובקשר איתו עד שבוע שעבר. שתינו רצינו לדעת מה הוא היה עבור כל אחת מאיתנו. המון תודה.

למעלה